De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken.

Bekijk alle afleveringen

Podcast #10: Sociale duurzaamheid zit in onze genen

In deze aflevering, in samenwerking met HRMagazine, belichten we een bijzonder project dat nieuwe deuren opent voor anderstaligen die worstelen om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt. Journaliste Lisbeth Imbo nodigt onze HR directeur Thierry Vermeire en Cleo Bosiers, Diensthoofd van het facilitaire beheer bij AP Hogeschool, uit voor een boeiend gesprek.

Ze delen hun ervaringen, de uitdagingen die ze tegenkomen en de voldoening van het werken in een multiculturele omgeving met vertegenwoordiging van meer dan 100 nationaliteiten. Laat je meeslepen door deze buitengewone podcast en ontdek hoe diversiteit en inclusie de sleutel zijn tot het creëren van een dynamische en productieve werksfeer.

 

Luister of kijk hieronder op je favoriete podcast platform. Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen? Schrijf je dan hier in voor de Facilicom Podcast nieuwsbrief. 

Beluister de podcast

Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen?

De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken. Wil je op de hoogte blijven over nieuwe afleveringen? Schrijf je dan in voor onze Facilicom Podcast nieuwsbrief.

MEER WETEN OVER FACILICOM?