Ontdek onze 5 star service: Luxe voor jou en je gasten!

Met het concept van onze 5 star service bezorgen we jou en je gasten nóg meer luxe. We weten dat een optimale work-life balance een belangrijk onderdeel is van het dagelijks leven. Daarin ligt onze focus en hebben we een on site servicepakket ontwikkeld. Met dit pakket zorgen we ervoor dat je gasten niets tekortkomen en dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Onze 5 star service biedt een scala aan extra’s zoals een strijkdienst, droogkuis, en het laten wassen van je auto op de parking. We kunnen zelfs een klein cadeauwinkeltje met Bongo-bons, cava en bloemen voorzien zodat je je niet meer hoeft te haasten naar de winkel of nooit meer te laat bent voor een cadeau.

Een voorbeeld van zo een service is de samenwerking met de ecologisch-sociale Gentse onderneming vzw Labeur. Zij komen je auto met plezier wassen op locatie. Ze komen langs met hun elektrische fiets en gebruiken biologische producten zodat er bijna geen water meer nodig is, waardoor het een milieuvriendelijke carwash is. 

Om het voor jou en je gasten makkelijker te maken om extra diensten aan te vragen, maken we gebruik van de applicatie ‘Ask Nestor’. Via deze app kunnen gasten gemakkelijk en snel diensten aanvragen, extra informatie navragen of zelfs een defect in het gebouw melden. Op deze manier blijft iedereen altijd op de hoogte van wat er in en rond het gebouw gebeurt.  

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Onze business unit manager Annemie Van Goethem organiseerde onlangs een evenement om kennis te maken met Ask Nestor bij de klant Banimmo. Bekijk de video voor meer informatie.

Wil je jouw gasten een 5 star service aanbieden?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.