Gebouwenonderhoud

 • 24/7 beschikbaar
 • Snelle interventies (< 4 uur)
 • Nationale dekking
 • 1 aanspreekpunt = 1 Factuur
 • Live updates van interventiestatus via klantportaal
   

Jouw technisch onderhoud in goede handen.

Een gebouw fungeert vaak als uithangbord voor jouw organisatie, zowel naar jouw klanten als naar de eigen medewerkers. Facilicom Hard Services ziet erop toe dat jouw gebouwen het onderhoud krijgen dat ze verdienen. Je kan bij ons terecht voor preventief, periodiek en curatief onderhoud van alle aard. Bovendien staan wij dag en nacht klaar om dringende interventies uit te voeren. Zo sta je nooit voor verrassingen en kan je met een gerust gevoel aan de dag beginnen.

Gebouwenonderhoud voor de retail

Gebouwenonderhoud voor de vastgoed

Onze diensten

Miniatuurvoorbeeld

Handymandiensten

In elke werkomgeving gaat er wel eens iets mis of moet er iets opgefrist worden. Denk maar aan een kapotte lamp, afgeleefd behang of een parking vol kauwgom. Facilicom Hard Services biedt daarom een brede waaier aan klusjesdiensten aan en heeft specialisten op vlak van schilder- en behangwerken, herstellingen en (groen)onderhoud. Wij zorgen ervoor dat jouw werkplek steeds fris voor de dag komt en klanten zich bij het oprijden van de parking meteen welkom voelen.

Electriciteitswerken en (data)bekabeling Facilicom Hard Services

Elektriciteitswerken & databekabeling

We leven meer en meer in een digitale wereld en een groot deel van jouw collega’s en klanten kunnen zichzelf Digital Natives noemen. Deze digitalisering vertaalt zich natuurlijk ook naar onze werkomgeving en laat de behoefte aan kwalitatieve elektriciteitsvoorzieningen en databekabeling stijgen. Facilicom Hard Services voorziet jouw werkplek van de nodige elektriciteit, optimaliseert de (data)bekabeling en onderhoudt jouw elektrische installatie. Bovendien denken wij graag met jou mee aan de toekomst. Je kan bij ons terecht voor advies en implementatie van domotica, relighting en energiebesparende maatregelen.

Miniatuurvoorbeeld

Toegangsdeuren en -poorten

Als organisatie wil je de juiste mensen toegang geven tot je gebouwen, maar ook de foute mensen buitenhouden. Facilicom Hard Services helpt je hierbij door het plaatsen en onderhouden van (geautomatiseerde) deuren, poorten, slagbomen en rolluiken. Mocht er zich onverhoopt toch een misverstand voordoen? Ons interventieteam staat steeds voor je klaar en plaatst o.a. nieuw glas.

Miniatuurvoorbeeld

Verwarming en airco

Op het Belgische weer heeft Facilicom Hard Services jammer genoeg geen invloed. Op de klimaatregeling van jouw gebouw gelukkig wel! Wij zorgen ervoor dat jij, jouw collega’s en jouw klanten comfortabel kunnen werken en vertoeven in jouw gebouwen. Je kan bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van de verwarming, ventilatie en airconditioning. Hierbij verliezen wij het ecologische aspect niet uit het oog en zoeken wij samen met jou naar een efficiënte en duurzame oplossing. Zo maken we o.a. gebruik van warmtepompen en hybride ventilatieconcepten. Lees meer over preventief onderhoud van airco- en koelinstallaties in op onze blog.

Enkele van onze klanten

Benieuwd hoe wij uw bedrijfsgebouw kunnen onderhouden?
Neem dan gerust contact met ons op.

Facilicom Blog

Back to work na COVID-19
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.

Facilicom plaatst plexi schermen tegen Corona
Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Zorg KMO's Facilicom Group
Nieuws

Facilicom Hard Services plaatst plexi schermen en afstandshulpmiddelen

Facilicom Hard Services zijn druk bezig met het plaatsen van plexi schermen en andere afstandshulpmiddelen bij onze collega's van Facilicom Reception Services. 

Podcast: Welke impact heeft Corona op Facility Management?
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Podcast #2: Welke impact heeft Corona op Facility Management

De uitbraak van COVID-19 zorgt ervoor dat we massaal thuiswerken. Dit en andere gevolgen merkt Wouter Ommeslag, Algemeen Directeur van Facilicom Solutions, heel sterk bij zijn klanten. Zullen deze gevolgen zich tot een trend ontwikkelen? Kom het te weten in onze nieuwe podcast over de versnelde transformatie binnen Facility Management. Beluister Wouter zijn visie over FM voor, tijdens en na corona.

Onderhoud door Facilicom Hard Services: van preventief naar proactief
Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Retail Onderwijs Zorg KMO's Reception Services
Nieuws

Onderhoud: van preventief naar proactief

Onderhoud van jouw technische installaties kan op veel verschillende manieren. Onze Directeur Facilicom Solutions, Wouter Ommeslag, legt in zijn blogpost uit waarom je je installaties beter proactief onderhoudt en wat je hiermee kan besparen aan kosten.

Werken bij Facilicom

ONZE MENSEN

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


WERKEN BIJ FACILICOM HARD SERVICES?

Werken bij Facilicom Hard Services betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

 • Informele sfeer
 • Interne mobiliteit
 • Betrouwbare en familiale werkgever
 • Internationaal karakter