Contacteer ons

Contact

Bedrijven van Facilicom Group

Facilicom Group Belgium

Facilicom is één van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Facilicom is actief in de schoonmaak, catering, security, gebouwenonderhoud en facilitair management.

Gom

Gom

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en dat flexibelefficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat u nodig heeft. Bij ons gaan schoonmaken en hospitality hand in hand. Onze professionele aanpak laat uw organisatie stralen.

Trigion

Trigion

Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner die de noden van de maatschappij in kaart brengt en deze ook steeds op een flexibele en vernieuwende manier probeert te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat we onze agenten en systemen en uw beveiligingsbeleid verbinden tot een nieuw en flexibel concept.

Prorest

Prorest

Onze cateringservice Prorest brengt naast overheerlijke gerechten ook professionaliteit in uw organisatie. U kunt onze catering inzetten bij verschillende maaltijdmomenten waaronder vergaderingen, koffiepauzes, recepties en feesten.

Facilicom Solutions

Facilicom Solutions

Facilitaire concepten op maat van de klant maken, is de core business van Facilicom Solutions. Met andere woorden: wij combineren onze eigen diensten in één pakket en voorzien uiteraard ook het management ervan.

Facilicom Airport Services

Facilicom Airport Services

Facilicom Airport Services richt zich specifiek met haar facilitaire diensten naar de luchthavensector. Wij begeleiden personen met een verminderde mobiliteit van thuis tot in het vliegtuig, begeleiden minderjarige kinderen die alleen reizen en doen VIP-begeleiding.

Facilicom Reception Services

Facilicom Reception Services

Ondernemingen kiezen vandaag al voor de expertise van Facilicom Reception Services. Een goede receptionist is een specialist in het onthaal. Een receptionist van Facilicom Reception Services voegt daar ook alertheiddiscretie en een helikopterview over het bedrijf aan toe. Onze medewerkers zijn specialisten in het vakkundig en snel ontvangen, verdelen, verzenden en scannen van interne en externe post.