Werken bij Facilicom Solutions?

Bekijk de vacatures

Wij zoeken Interim Facility medewerkers voor CM

Klaar voor een job met impact?

Facilicom Solutions is sinds 2022 een preferred partner voor de Christelijke Mutualiteit (CM). In die rol garandeert Facilicom Solutions dat de afdeling ‘facility’ bij CM voor korte of langere duur wordt ondersteund door onze facility experten.

Als mutualiteit staat de CM meer dan 4,5 miljoen mensen bij om gezond en gelukkig te leven. Als facility medewerker krijg je dus de kans om dit vanuit het hart van de organisatie mee te sturen.

CM

CM: zoveel meer dan een verzekeringsinstelling

Ziekteverzekering, juridische bijstand en sociale hulpverlening: de bekendste pijlers van CM. Maar wist je dat ze daarnaast ook een sterke, dynamische sociale beweging zijn? Dagelijks zet hun team zich zowel op nationaal als internationaal niveau in om hun leden bij te staan en te ondersteunen.

Werken bij CM gaat veel verder dan je zou denken

Welke job je ook uitoefent, de kansen en mogelijkheden liggen voor het grijpen. En dat alles in een warme, engagerende werksfeer met een ideale balans tussen werk en privé.

Facilicom Solutions: facilitaire concepten op maat

Facilitaire concepten op maat van de klant maken, is de core business van Facilicom Solutions. Wij combineren onze eigen diensten in één pakket en zorgen ervoor dat zowel de uitvoering als het management ervan bij ons komt te liggen. Onze eigen medewerkers staan als een ervaren team voor de klant klaar, soepel op elkaar ingespeeld en met een centraal aanspreekpunt. Zo bouwen onze specialisten samen met partners, klanten en collega’s een inspirerende en efficiënte werkomgeving voor iedereen.

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Teamverantwoordelijke regio Brussel

 

Heb je nog vragen of wil je je graag spontaan kandidaat stellen? Dan kan dat hier: