Werken bij Facilicom

Functiegroepen
Enter an address to filter results.

Teamleider receptiediensten

Antwerpen
Facility Medewerker Voltijds & Deeltijds

Facilicom is op zoek naar een Teamleader Receptiediensten met kennis van onthaal en hospitality zoals deze vandaag in de markt verwacht wordt. Je zorgt dagelijks voor het coachen van een 70-tal receptioniste op een 60-tal locaties over het ganse land. Je bent een echte People manager die dagelijks zijn/haar team weet te motiveren.Samen met je klant bepaal je de richtlijnen voor de receptie diensten en adviseer jij de klant uit eigen expertise. Dagelijks zorg je voor een gewaarborgde kwaliteit en service door een efficiënte werkorganisatie van het onthaal.Je zorgt ervoor dat het proces bij de klant gerespecteerd wordt en kan dit op een duidelijke en constructieve manier overdragen. Je draagt, samen met je collega’s, continue bij aan de verbetering van het bedrijfsproces en het uiteindelijke resultaat.Omwille van je expertise en luisterend oor, zorg je ervoor dat de klant je blindelings vertrouwt.De uitdaging is om dagelijks de perfecte balans te vinden tussen onze klant en de medewerkers van Facilicom.Herken jij zelf in de onderstaande competenties, twijfel niet en solliciteer onmiddellijk.

Lees meer Solliciteer

Passagiersassistent(e) / Trainee Brussels Airport

Zaventem
Facility Medewerker Voltijds

Facilicom en Instituut Broers slaan de handen in elkaar en bieden jouw een interessante opportuniteit aan.  We bieden je de mogelijkheid  om je job als passagiersassistent(e)  te combineren met een studie luchtvaartdienstverlening. Spreekt dit jou aan en wil je graag meer weten, lees  zeker verder! Als passagiersassistente ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van mindervalide reizigers en alleen reizende kinderen.  Je waarborgt hiermee dagelijks het gemak en de veiligheid van  passagiers.Dit doe je door ze te begeleiden bij de incheck tot het op - en afhalen  van het vliegtuig. 

Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Facility medewerker

België
Facility Medewerker Voltijds

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive?Ben je klantgericht en help je mensen met de glimlach verder? Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze facility teams over heel België te versterken!Enkele voordelen op een rijtje:

  • Flexibele uren
  • Werken in eigen regio
  • Zelfstandig werken
  • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer