Security Manager - Cranendonck (Nederland)

Nederland
Management of Stafmedewerker

Functieomschrijving

Voor Trigion zoeken wij een Security Coördinator voor deze locatie van het COA. In deze functie stuur je direct de operatie aan. Deze bestaat uit bijvoorbeeld een team van 50 beveiligers, welke jij coacht en aanstuurt. Samen met de opdrachtgever verbeter jij de dienstverlening op deze locatie. Je werklocatie barst van de dynamiek. Een flinke uitdaging, maar jij houdt moeiteloos meerdere balletjes hoog en stuurt bij waar nodig. Je bent in staat om op tactisch niveau met verschillende betrokkenen te werken en de integrale veiligheid op locatie te borgen. Je durft initiatieven te nemen en creëert een veiligheidscultuur voor en met je team, je beseft dat bewustwording hier een grote rol in speelt. 

Vanuit jouw expertise adviseer je in vraagstukken waarin je risico's, verantwoordelijkheden en doelstellingen operationaliseert naar concrete maatregelen. Je zorgt voor security incidentanalyses met als doel verbetervoorstellen op te leveren. Hiertoe zorg je voor dataverzameling, kwalitatieve- en trendanalyse van security incidenten. Je bent verantwoordelijk voor het geven van deskundige input op het gebied van storing en verstoring, enerzijds vanuit het perspectief van de securitydienstverlening en anderzijds vanuit de expertise op het gebied van securitytechniek.

Samen met jouw team speel je in op de veranderende omstandigheden en veiligheidseisen en borg je de veiligheid in en rond een overheidsinstelling in Cranendonck. Je hebt een verantwoordelijke functie, waarin je let op de voortgang en kwaliteit van het werk. Je zorgt er met het team voor dat de werkzaamheden volgens de werkinstructies worden uitgevoerd.

Je werkt in Cranendonck. We hebben ochtend, middag en nachtdiensten van maandag tot en met zondag. Die hoef je niet perse zelf allemaal aanwezig te zijn, maar het is we de bedoeling dat je daarin het team managed en ook zichtbaar bent, het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en ook bereikbaar voor calamiteiten. Als Security Coordinator bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

 • Aansturen, coachen en begeleiden. Je bent een echte leider en geeft leiding aan & coacht een team van 50 beveiligers.
 • Adviseren van de klant op het gebied van integrale veiligheid.
 • Het schakelen tussen de klant, medewerkers en andere afdelingen binnen Trigion.
 • In samenwerking met de afdelingen binnen Trigion zorg je voor de planning, verzuimbegeleiding, sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een sterke leidinggevende met ervaring in relatie onderhoud en uitbouw met/van de klant en iemand die leiderschap durft te tonen. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet makkelijk uit het veld slaan. Je weet teams samen te brengen en het beste uit je mensen te halen. Je realiseert je dat je hierbij niet over één nacht ijs kunt gaan en bent dus ook geduldig. Daarnaast schroom je je niet om waar mogelijk buiten de lijntjes te kleuren en toon je initiatief… Naar de klant, je medewerkers en naar onze organisatie. Je bent sterk in adviseren en bent hierin ook proactief. Verder zien wij graag:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau. De voorkeur is hierbij een opleiding als Integrale Veiligheidskunde;
 • Minimaal 1,5 a twee jaar werkervaring als leidinggevende
 • Dat je sterk bent in stakeholder management.

Let op: je bent in het bezit van een auto of scooter en woont binnen een straal van ongeveer max 50 km (OV is niet handig naar deze locatie)

Wat we je aanbieden

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Bruto salaris per maand tussen de €3.000,- en €4.000,- (Conform CAO) , afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau.
 • Je krijgt een lease auto met tankpas, laptop, telefoon en een iPad in bruikleen bij deze functie.
 • Geen verplichte nachten en weekenden, je kunt deze rol 09.00 - 17.00 invullen.
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Bij Trigion vinden we het tot slot belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Daarom krijg je gratis toegang tot verschillende online trainingen via onze Trigion Academie.

Bedrijfsinformatie

Trigion is een beveiligingsbedrijf met 6000 medewerkers, wat de ambitie heeft om blijvend te ontwikkelen in het professionaliseren van beveiliging. Het is onderdeel van familiebedrijf Facilicom, Nederlands grootste facilitaire dienstverlener. Wij zijn vaste partner van het COA op het gebied van veiligheid. Wij zorgen voor de veiligheid van de bewoners, medewerkers en ketenpartners van COA. Trigion is o.a. verantwoordelijk voor het bemannen van de receptie, het lopen van rondes, aanmelden en ontvangen van bezoekers, ondersteunen bij BHV gevallen etc. De voertaal is Nederlands. Echter Engels spreken en schrijven is handig in een internationale omgeving.

Contactinformatie

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan zo spoedig mogelijk door te bellen of een berichtje te sturen naar Hannie Derlagen, 0032623019730 of een mailtje op hannie.derlagen@facilicom.nl.