Passagiersassistent

Zaventem
Facility Management / Medewerker Deeltijds

Functieomschrijving

Als passagiersassistent op de luchthaven van Zaventem ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van mindervalide reizigers en alleenreizende kinderen.  Je waarborgt hiermee dagelijks het gemak en de veiligheid van passagiers. Je helpt hen bij het inchecken, begeleidt hen door de douane, helpt hen bij het aan boord gaan van het vliegtuig en andersom. In sommige gevallen komen de tiltechnieken zoals die gehanteerd worden in de medische sector heel goed van pas.

Functie-eisen

 • Je bent bereid deeltijds (25u/week) te werken in shiften en in weekends.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Extra talen zijn een pluspunt.
 • Je bent zeer goed in sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent klantvriendelijk en bezit een gezonde dosis inlevingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • De verplaatsing van en naar de luchthaven is voor jou geen probleem, ook op tijdstippen dat het openbaar vervoer nog niet operationeel is.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan je makkelijk verplaatsen naar de luchthaven.
 • Flexibiliteit: een flexibel uurrooster is prima voor jou, ook tijdens weekends en op feestdagen willen wij er zijn voor onze klanten.
 • Stressbestendig en service minded.
 • Een paramedische achtergrond is een pluspunt.

Wat we je aanbieden

Als passagiersassistent bieden wij jou:

 • Werken bij een bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur, waar met gerichte opleidingen het beste uit de medewerkers gehaald wordt en waar de individuele prestatie op waarde wordt geschat.
 • In een dynamische werkomgeving in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.
 • Een marktconform salaris (parkeerkaart, maaltijdvergoeding, hospitalisatieverzekering,…)
 • Een gedegen training  volgens de PRM-wetgeving (EU1107/2006, ECAC en ACAA).

Bedrijfsinformatie

Facilicom is in België al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het leveren van facilitaire diensten en ontzorgt haar klanten op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Bovendien kunnen wij ook al deze diensten coördineren bij de klant. Wij bieden onze opdrachtgevers elke dag weer effectieve oplossingen, dankzij een breed dienstenpakket van schoonmaak, catering, bewaking en C2C diensten. Met ruim 4.000 medewerkers gaan wij verder dan alleen de dienstverlening. Facilicom onderscheidt zich met medewerkers die vooruitdenken en zich in de klant verplaatsen om te weten wat belangrijk is. Met integrale facilitaire concepten, revolutionaire schoonmaak- en cateringformules en betrouwbare, flexibele bewakingsdiensten zorgen wij voor de beste aansluiting bij hun wensen.Facilicom Airport Services  biedt op de luchthaven van Zaventem assistentie aan passagiers met begeleidingsbehoefte. Mensen die zich moeilijk of niet zelfstandig over de luchthaven kunnen verplaatsen, zijn in de mogelijkheid om een assistentie-aanvraag bij ons in te dienen. Met passagiers met begeleidingsbehoefte worden o.a. mensen die slecht te been zijn, een lichamelijke of geestelijke beperking hebben en alleenreizende kinderen bedoeld.

Contactinformatie

Interesse? Reageer dan direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Indien je meer informatie wenst rond deze vacature, kan je contact opnemen met Merve Simsek via het algemene nummer van Facilicom+32 (0)3 224 38 00.