Parkeerwachter regio Gent (IBO)

Gent
Bewaking Voltijds 1387

Functieomschrijving

Als parkeerwachter ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een correcte en zo sluitend mogelijke controle op het parkeren met beperkte tijdsduur: controle op het betalend parkeren tijdens de betalende uren en de controle in de “blauwe zone” (parkeerschijf). Je hebt ook een aanspreekfunctie op straat: het parkeerbeleid van de stad/gemeente op een vriendelijke en beleefde manier vertalen naar de burgers toe, vragen beantwoorden van parkeerders, algemene informatie verstrekken over de geldende regels rond tijdsgebonden parkeren en parkeerders uitleg geven waar nodig over uitgeschreven parkeerbonnen.Trigion biedt je de mogelijkheid om de opleiding tot bewakingsagent/parkeerwacht te volgen via een VDAB aanwervingsbelofte gevolgd door een IBO-contract. Hiervoor moet je ingeschreven zijn als werkzoekende. Na de opleiding tot bewakingsagent sta je maximum 16 weken onder IBO-contract bij de VDAB. Na positieve evaluatie van het IBO-contract zal Trigion je een eigen contract aanbieden. ! Beschik je reeds over bewakingsattesten? Dan kom ook in aanmerking voor deze functie en het IBO-contract.  

Functie-eisen

Onze ideale parkeerwachter:

  • is woonachtig in regio Gent.
  • is communicatief sterk en heeft een zeer goede kennis van het Nederlands.
  • is flexibel inzetbaar in  de week en in het weekend (zaterdag).
  • is in goede fysieke conditie (omwille van de wandelafstanden).
  • heeft een uitstekend organisatietalent en vermogen qua planning en coördinatie: je weet snel de juiste prioriteiten te onderscheiden.
  • is assertief, maar steeds vriendelijk, klantgericht en beleefd.
  • beschikt over de nodige assertiviteit, flexibiliteit en stressbestendigheid!

Wat we je aanbieden

Wij bieden jou:

  • Een dynamische en aangename werkomgeving in een groeiend bedrijf, waarin onze mensen het verschil maken.
  • Een gevarieerde job, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.
  • Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen.

Bedrijfsinformatie

Facilicom is één van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Wij onderscheiden ons met onze gespecialiseerde bedrijven: GOM, Facilicom Solutions, Prorest bedrijfscatering, Trigion Security, Facilicom Hard Services, Facilicom Reception Services, Axxicom en Axxi4You dienstencheques. Als bedrijf in volle expansie telt  Facilicom ruim 34 000 medewerkers in België, Nederland, Engeland en Ierland. Trigion is gespecialiseerd in bewaking op diverse terreinen, voor diverse doelgroepen. Wij zijn een sterk groeiend bewakingsbedrijf dat voor gerenommeerde organisaties en partners werkt. Voor ons staat maatwerk en een toonaangevende, doelgerichte en transparante aanpak centraal. Als betrouwbare security-partner draagt Trigion het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. 

Contactinformatie

Zin om zelf ambassadeur van Trigion te worden? Reageer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Magaly De Bruyne via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.