Junior Facility Coördinator - PT - regio Brussel

Brussel
Facility Management / Medewerker Administratie Deeltijds 2281

Functieomschrijving

Als Facility Coördinator kom je terecht bij onze klant in Brussel. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor de facilitaire diensten. Je staat in voor de planning en coördinatie en volgt de activiteiten op rond o.a. schoonmaak, wastemanagement, handyman services en leveranciers. Je doet dit op partime basis.Zonder je doelstellingen uit het oog te verliezen, ben jij een coach die zijn medewerkers opvolgt en ondersteunt. Je bent een echte People manager die zijn mensen vertrouwen geeft en samen met hen toewerkt naar een tevreden klant.Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je vertaalt alle dagelijkse aanvragen naar concrete acties. Dit kan gaan van het organiseren van een herstelling tot een klachtenbehandeling.
 • Je onderhoudt nauw contact met leveranciers waarbij je de kwaliteit van de geleverde service niet uit het oog verliest.
 • Je waakt over het financieel beheer van de facilitaire dienstverlening (o.a. nakijken en goedkeuren facturen, checken en invoeren van cijfergegevens en het beheren van de kosten)
 • Je zorgt door een betrokken houding dat je op de hoogte bent van alle actuele of nieuwe werkzaamheden.
 • Je zorgt ervoor dat het facilitair beheer wordt uitgevoerd volgens de vooropgestelde planning, timing en kwaliteit.

Functie-eisen

 • Een 1e ervaring binnen facility is een pluspunt maar geen must.
 • Je bent een verantwoordelijke en communicatieve sterke kandidaat. Je werkt graag autonoom en zelfstandig.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en het Franse taal.
 • Je woont bij voorkeur in of rondom regio Brussel.
 • Je bent bereid om parttime te werken (20u/week).

Bovenal ben je een echte regelaar. Je haalt plezier uit contact met mensen en helpt graag waar nodig. Mogelijke knelpunten signaleer je en pak je aan. Met jouw goede communicatieve vaardigheden en enthousiasme weet je mensen op de juiste manier te woord te staan. Je bent het visitekaartje van Facilicom bij de klant op locatie. 

Wat we je aanbieden

 • Je werkt bij een organisatie met een klantgerichte professionele cultuur, waar via specifieke opleidingen het beste uit de medewerkers wordt gehaald en individuele prestaties zeer naar waarde worden geschat.
 • Je bent actief in een dynamische werkomgeving bij een financieel gezond, groeiend bedrijf waar  men beseft dat mensen het verschil maken.
 • Je kan rekenen op een marktconform salaris in lijn met je competenties en ervaring (zoals netto dagvergoeding, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering).

Bedrijfsinformatie

Een groeiend aantal Belgische bedrijven en organisaties kan rekenen op de facilitaire dienstverlening die Facilicom de bedrijfswereld al meer dan 40 jaar aanbiedt. Facilicom ondersteunt en ontzorgt hen met effectieve oplossingen op het gebied van schoonmaak, catering, bewaking, onderhoud en C2C diensten. Meer dan 5000 professionals staan er borg voor een hoogkwalitatieve, efficiënte en flexibele dienstverlening afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever en met de inzet van zowel specifieke als integrale facilitaire services. De organisatie en coördinatie van deze activiteiten wordt verzorgd door de dienst Facilicom Solutions waar meer dan 50 professionals worden ingezet om de activiteiten op het gebied van schoonmaak en bedrijfscatering (soft services) en techniek en onderhoud (hard services) in goede banen te leiden.

Contactinformatie

Heb je interesse in deze job? Reageer dan meteen via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lenzy Ceuppens  via lenzy.ceuppens@facilicom.be.