Chef Gerant Antwerpen

Antwerpen
Catering Medewerker 2113

Functieomschrijving

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Ben jij een ervaren chef en kan je een groot team leiden? Ben jij een krak in organisatie en budgetgericht werken? Dan ben jij de chef die we zoeken!Je taken zijn:

  • Het aansturen en begeleiden van een team van 10 keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Er staan tijdens drukke piekmomenten en samen met je collega’s de service zo goed mogelijk laten doorgaan.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Daarnaast ook bezig zijn met offertes, inventaris, bestellingen en kassa.

Functie-eisen

Als gedreven Chef Gérant ken je trends en ontwikkelingen op gebied van eten en drinken. Je gaat gestructureerd en accuraat te werk, bent hands-on en kan goed meedenken én omdenken.

  • Je woont in de regio Antwerpen, postcode 2000.
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als chef.
  • Je kan zelfstandig werken en bent zeer organisatorisch aangelegd.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Je werkt budgetgericht (foodcost + loonkost).
  • Je staat graag zelf mee in de keuken samen met je collega’s.
  • Je kookt ​creatief, gezond en seizoensgebonden​.
  • Je beschikt over people skills!
  • Je zorgt dat de werkzaamheden volgens de HACCP-richtlijnen worden uitgevoerd.
  • Je bent stressbestendig, weet van aanpakken en neemt initiatief. 
  • Je bent geëngageerd, stipt en flexibel en je komt elke dag weer met volle zin naar het werk.
  • Je kan om met administratief werk: bestellingen, offertes, inventaris, kassa.
  • Je bent bereid om voltijds te werken van maandag tot en met vrijdag (7:00 - 15.06u).
  • Een eigen wagen hebben is een pluspunt, dan kan je tijdens dalmomenten ook bij andere klanten inspringen.

Wat we je aanbieden

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Food&i. Daarnaast kan je rekenen op volgende zaken:

  • Een vast contract onbepaalde duur;
  • Een marktcomform salaris, passend bij je kennis en ervaringen;
  • Tewerkstelling bij een snelgroeiend cateringbedrijf dat mee aan de toekomst van haar medewerkers denkt.
  • Een tijdige en correcte verloning.
  • Een goede werk-privébalans: je werkt telkens van maandag tot vrijdag, in het weekend ben je vrij.
  • Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive.

Bedrijfsinformatie

Facilicom heeft in de Benelux een nieuwe Food & Beverage organisatie opgericht: Food&i. Bij Food&i maken we food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar ook op elkaar; van bewuste en transparante keuzes maken tot het gastvrij en enthousiast bedienen van onze gasten. Hoe we dit doen? Daar kom jij in beeld, want impact maken we mét elkaar. Ons team is betrokken bij elke stap en daagt elkaar uit om net dat tikkeltje meer te doen. Nóg meer impact maken! 

Contactinformatie

Heb je interesse in deze gevarieerde en uitdagende job? Reageer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Indien je meer informatie wenst rond deze vacature, kan je contact opnemen met onze recruitment afdeling via recruitment@facilicom.be.