Werken bij Facilicom Hard Services

HVAC technieker

Aartselaar
Techniek - Facility Management / Medewerker Voltijds ref.863

Als HVAC onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...Je voornaamste taken:

 • Preventief onderhoud van de HVAC installaties
 • Uitvoering van kleine installatiewerken binnen verwarming, koeling en ventilatie,…
 • Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties
 • Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen
 • Monteren van leidingen en componenten
 • Installaties andere dan HVAC (zoals elektrische en sanitaire installaties)
 • Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten
 • Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen.
Lees meer Solliciteer

Allround technieker on site Antwerpen

Antwerpen
Techniek Voltijds 1110

Je staat in voor het allround onderhoud en de goede werking van de elektrische en sanitaire installaties. Dit zowel binnen als buiten de gebouwen. Je bepaalt welke herstellingen aan de elektrische/sanitaire/… installaties of uitrustingen nodig zijn en spoort de defecte onderdelen op. Daarnaast ben je een manusje van alles, gezien je ook instaat voor schrijnwerkerijtaken, kleine herstellingen of klusjes, montages, kleine verhuizen etc. Je communiceert problemen en wijzigingen aan de klant en je verantwoordelijke binnen FHS. Algemeen  hou je steeds rekening met de veiligheidsvoorschriften en de huidige reglementering.

Lees meer Solliciteer

Access Technieker

Gent
Techniek Voltijds 1104

Als Access technieker werk je aan allerhande automatische poort- en deursystemen. Je zorgt voornamelijk voor het onderhoud en de herstellingen of depannages van de installatie bij de klant: automatische poorten en deuren/brandwerende poorten/sectionaal poorten en deuren, rolluiken, slagbomen, elektrische sloten, ...  Het technische werk heeft betrekking op elektriciteit, maar ook mechanica komt aan bod. Je bent flexibel ingesteld, aangezien je zowel regio Oost- als West-Vlaanderen zult bedienen en een aantal keer per jaar mee zult draaien in het wachtsysteem waarbij je bereikbaar bent in het weekend.

Lees meer Solliciteer

Facility Operator Mobieler

Vlaams Brabant
Facility Management / Medewerker - Techniek Voltijds 1014

Je bent het aanspreekpunt voor allerhande klussen op verschillende sites. Je noteert en verwerkt aanvragen. Dit kan gaan van een aanvraag om lampen te vervangen, schilderwerken of de vergaderzalen gebruiksklaar maken. Je hebt ook wederkerend taken die je op regelmatige basis uitvoert. Je werkt hiervoor nauw samen met enkele collega’s en een facility coördinator.Bijkomend verwachten we van jou, dat je een vaste waarde wordt in de postkamer i.g.v. vervanging. Dit is een verantwoordelijkheid waar zeker de nodige nauwkeurigheid en discipline voor is vereist.Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Polyvalent Technieker

Brugge
Techniek Voltijds 1053

Onze handyman zorgt dagelijks voor het uitvoeren van de volgende werken: sanitair, laagspanning, schrijnwerkerij, schilderwerken, re-lamping. Dagelijks zal je ervoor zorgen dat de klanten zowel preventief als curatief worden verder geholpen. Taakomschrijving:Als polyvalent technieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werken bij onze klanten. Het gaat hem zowel projecten, onderhouds- en herstellingswerken. Je gaat de baan op (wij voorzien een bedrijfsvoertuig) en bent in staat om zelfstandig allerhande klussen uit te voeren.•    Herstellen van allerlei technische mankementen: deuren, sanitair, lampen, convectoren/radiatoren,  kleine schilder- en tegelwerken.•    Monteren en opstellen van meubilair, standen en events.•    Intervenieert  bij defecten of storingen.•    Inboedel of inrichting tussenwanden, valse plafonds, ...

Lees meer Solliciteer

Sanitair technieker on site: haven van Antwerpen

Antwerpen
Techniek Voltijds 995

Als sanitair technieker zorg je dagelijks voor het uitvoeren van allerhande sanitaire werken.

 • Je stelt defecten aan een installatie (verlichting, verwarming, sanitair, ...) vast.
 • Je plaatst sanitaire installaties volgens het uitvoeringsplan.
 • Je plaatst sanitaire toestellen.
 • Je onderhoudt en herstelt verwarming (radiatoren, ketels,…).
 • Je doet interventies.
Lees meer Solliciteer

Technisch Facilitair Coördinator regio Zaventem

Everberg
Facility Management / Medewerker - Techniek - Management of Stafmedewerker 959

Als Technisch Facility Coördinator ben jij het aanspreekpunt betreffende het beheer van de gebouwen op bouwkundig en installatie-technisch vlak, de infrastructuur en technische installaties met nadruk op HVAC. Je denkt in functie van de klant en stelt diens vragen en behoeftes prioritair..Een greep uit jouw takenpakket:

Lees meer Solliciteer