Schoonmaak

Miniatuurvoorbeeld

Schoonmaak

Gom zorgt ervoor dat jij en jouw collegas in elke setting gestimuleerd worden door een propere omgeving.

Meer over Schoonmaak
Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's Schoonmaak

Gom poetst groen

Schoonmaken, kuisen, poetsen, schrobben,… we doen het allemaal. We kunnen het dan maar beter goed doen. Gom gaat steeds op zoek naar betere manieren om schoon te maken. We besloten dan ook om al onze klassieke producten te vervangen door Probio.

Schoonmaak

Hasan is Schoonmaker van het Jaar!

Op 13 december werd onze medewerker Hasan "Sam" Saglam verkozen tot Schoonmaker van het Jaar 2018. Hij werkt bij Gom Fleet Services en we zijn bijzonder trots op deze mooie bekroning!

Food & Industrie Schoonmaak

Gom maakt (on)zichtbaar schoon met ATP-metingen

Sinds kort beschikt elke supervisor bij Gom Food over een ATP-meettoestel om z'n controles bij de klant uit te voeren. Met deze meettoestellen verzekert Gom een betere kwaliteit van de schoonmaak en een strengere controle voor de schoonmakers zelf. Zo verzekeren wij de voedselhygiëne bij onze klanten.

Freddy Loix van Aston Martin over Gom Fleet Services

Ex-rallyrijder en meervoudig Belgische kampioen rally Freddy Loix staat aan het hoofd van Aston Martin in Brussel en is vaste klant van Gom Fleet Services.

Danny Erreweyaert van Evonik over Facilicom

Danny Erreweyaert, de verantwoordelijke Communicatie & Facilities van onze tevreden klant Evonik, legde in deze video met plezier uit wat Gom en Prorest dagelijks voor hen betekent.

Gom

Lees meer

Industriële & voedselreiniging

Specialistische schoonmaak

Glas- en gevelreiniging

Reguliere schoonmaak