Sous-chef regio Antwerpen

Antwerpen
Catering Medewerker 1970

Functieomschrijving

Als Sous-chef ben jij mede-verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers. Bij afwezigheid van de Chef Gerant zorg jij voor de opvolging van zijn/haar taken. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. Je dag wordt gevuld door onder andere volgende taken:

  • Elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarzetten in het bedrijfsrestaurant
  • Bereiding van salades en belegde broodjes
  • De keuken op orde houden
  • Opruim en afwas
  • Kassawerk

Functie-eisen

  • Je woont in de regio van Antwerpen en beschikt over een eigen wagen en rijbewijs. Dit is een must, het bedrijf is niet bereikbaar met het openbaar vervoer!
  • Je hebt enkele jaren ervaring als sous-chef in een grootkeuken.
  • spreekt vloeiend Nederlands, andere talen zijn een pluspunt.
  • kent de HACCP-voorschriften.
  • past zich aan naargelang de noden van de klant.
  • werkt vlot met MS Office.
  • is gemotiveerd & flexibel.

Wat we je aanbieden

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, een van de grotere facilitaire dienstverleners binnen de Benelux. Je komt terecht in een bloeiende omgeving, met veel ruimte voor jouw inbreng en veel kansen om diverse rollen op te nemen. Maar er is meer: 

  • Een tewerkstelling van maandag t.e.m. vrijdag van 7u45-16u00.
  • Een hospitalisatieverzekering;
  • Een loon volgens barema.
  • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsinformatie

Facilicom heeft in de Benelux een nieuwe Food & Beverage organisatie opgericht: Food&i. Bij Food&i maken we food ‘with impact’. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar ook op elkaar; van bewuste en transparante keuzes maken tot het gastvrij en enthousiast bedienen van onze gasten. Hoe we dit doen? Samen met jou, onze Sous-chef, want impact maken we mét elkaar. Nog meer impact maken!

Contactinformatie

Smaakt deze vacature naar meer?Reageer dan direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Indien je  meer informatie wenst rond deze vacature, kan je contact opnemen met recruitment  via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.