Werken bij Trigion

Bekijk hier onze vacatures

Agent de sécurité cinéma

Mons-Tournai
Bewaking 2166
 • Effectuer des contrôles de sortie sur demande.
 •  surveiller les entrées et les sorties.
 • Effectuer des rondes de contrôle, garder un œil sur tout.
 • la surveillance au cinéma
 •  effectuer des contrôles sur les portes de secours et les voies d'évacuation et s'assurer qu'elles sont toujours dégagées
 •  effectuer des contrôles de la sécurité incendie 
 • vous suivez correctement toutes les procédures et assurez une bonne communication et coopération
Lees meer Solliciteer

Reception Guard Regio Wieze

Wieze
Bewaking 2141-2142

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan voornamelijk uit administratieve taken, het ontvangen van chauffeurs en bezoekers, het aanmaken van badges en controlerondes. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Haven Gent

Gent
Bewaking 1958 - 2102 - 2103

Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een bewakingsagent regio Gent. Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je wordt ingezet bij verschillende klanten in de haven van Gent. Je taken bestaan uit :

 • Controlerondes
 • Poortcontrole en in- en uitgangscontroles
 • Telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc., andere administratieve taken

Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Parkeerwachters Stad Hasselt

Hasselt
Bewaking Voltijds 1869 1877 2125 2126

Als parkeerwachter ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een correcte en zo sluitend mogelijke controle op het parkeren met beperkte tijdsduur: controle op het betalend parkeren tijdens de betalende uren en de controle in de “blauwe zone” (parkeerschijf). Je hebt ook een aanspreekfunctie op straat: het parkeerbeleid van de stad/gemeente op een vriendelijke en beleefde manier vertalen naar de burgers toe, vragen beantwoorden van parkeerders, algemene informatie verstrekken over de geldende regels rond tijdsgebonden parkeren en parkeerders uitleg geven waar nodig over uitgeschreven parkeerbonnen. 

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Brussel/Vilvoorde

Vilvoorde
Bewaking 2121

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij twee van onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je zal tewerkgesteld worden in een Hogeschool in Brussel en een ziekenhuis in Vilvoorde. Je taken bestaan uit controlerondes, maar daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de klant/studenten/bezoekers. We zoeken hiervoor een bewakingsagent met een proactieve mindset om de veiligheid van bezoekers, patiënten en personeel te garanderen. In geval van incidenten ben jij iemand die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Operationeel bediende bewaking Brugge

Brugge
Bewaking Voltijds 2078

Voor een van onze klanten in Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde operationeel bediende die beschikt over bewakingsattesten.

Ben jij op zoek naar een job als operationeel bediende alarmcentrale? Dan is dit wat je zoekt! Je komt er terecht op een zeer leuke post met een aangename verantwoordelijke.

Dit zijn enkele van je taken:

 • Je houdt meerdere bewakingscamera's in de gaten.
 • Het behandelen van incidenten volgens een vaste procedure, van begin tot einde.
 • Je bent de telefonische contactpersoon.
 • Je lost ook operationele problemen op.
 • Je werkt samen met de technische dispatching.
Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Dispatcher Haven Antwerpen

Antwerpen
Bewaking 1955

Als dispatcher garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen.  Je staat in voor het aannemen van alarmen, het nagaan waar op het terrein er zich iets voordoet en het controleren om welk soort alarm het gaat. Je neemt onmiddellijk contact op met de collega op het terrein en stuurt hem aan. Je werkt nauw samen met je collega dispatcher en wisselt elkaar om de 2-3 uur af. Je voert dus zowel controlerondes uit met een terreinwagen, als het in het oog houden van de alarmen binnen. Je takenpakket bestaat dus vooral uit: controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Retail Eke

Eke
Bewaking 1947

Als Retail agent is je takenpakket zeer gevarieerd, zijnde: 

 • op afroep uitgangscontroles uitvoeren
 • waken over de in & uitgang(en)
 • uitvoeren van controlerondes, hierbij hou je alles nauwlettend in het oog
 • toezicht houden in de winkel 
 • controles uitvoeren op nooddeuren en vluchtwegen & ervoor zorgen dat deze steeds vrij zijn
 • controles uitvoeren op brandveiligheid 
 • volgt correct alle procedures na en zorgt voor goede cummunicatie & samenwerking
Lees meer Solliciteer

Planning Officer

Antwerpen
Administratie - Bewaking 1927

Werk je graag analytisch en sta je communicatief sterk in je schoenen? Lees dan zeker verder! 

Als Planning Officer verzorg je de coördinatie tussen ons bewakingsbedrijf Trigion, het shared service center en de bewakingsagenten. Daarnaast onderhoud je de contacten met verschillende stakeholders en zorg je voor de algemene administratieve ondersteuning.

Lees meer Solliciteer

Reception Guard Bewakingsagent Haven Antwerpen

Antwerpen
Bewaking Voltijds 1896

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen.  Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer