Werken bij Trigion

Een jarenlange leider in de bewaking industrie waar de mens centraal staat. Een stabiele werkomgeving waar je op kan bouwen, en waarin jouw professionele én persoonlijke groei centraal staat: dat is werken bij Trigion.

Bewaker hond Trigion

Wat doen we precies?

Trigion is een jonge, dynamische bewakingspartner: wij brengen de beveiligingsnoden van elke klant in kaart en beantwoorden die op een efficiënte manier. Onze flexibele aanpak is dan ook meer dan gewoon een optelsom: agenten en systemen worden efficiënt ingezet op ieder beveiligingsbeleid, wat het concept uniek maakt aan elke klant.

Actief en bekend in verschillende sectoren, zijn de mogelijkheden qua jobinhoud en verantwoordelijkheden bij Trigion heel divers. Wat je achtergrond ook is, voor elke specialisatie is er wel wat wils: als beveiliger op de (lucht)haven, parkeerwachter in de stad of dagelijkse security checks bij onze musea en ziekenhuis klanten - bij Trigion vind je altijd de juiste fit.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken in security?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze vacatures

Een veilige keuze

Trigion heeft zich de afgelopen jaren al bewezen op vlak van expertise, maar ook als werkgever. Wij bieden onze teams zekerheid en stabiliteit - een gevestigde beveiligingspartner waar zowel klanten als werknemers op kunnen bouwen. We zorgen ervoor dat we overzicht bewaken van de laatste trends in de beveiligingswereld, zodat we op die manier kunnen anticiperen en vlot kunnen meegaan in veranderingen, in transparante samenspraak met onze teams.

Flexibiliteit wordt beloond

Denk je graag out of the box? Zie jij het grote plaatje en ben je bereid samen met een team van collega’s en back office medewerkers jullie doelen te overtreffen? Dan is een job bij Trigion zeker iets voor jou. Onze dynamische manier van werken, vertaalt zich zowel in de variatie aan taken en verantwoordelijkheden, maar ook in het samenzitten en meedenken aan efficiënte oplossingen op maat van de klant.

Winkelbewaking

Een echt familiebedrijf

Wij werken met mensen, niet met nummers. Jouw welzijn staat voorop. Dat betekent dat wij luisteren naar je mening, je gevoel en je adviseren over je werk- en verbeterpunten. Trigion zorgt ervoor dat de communicatielijn tussen jou en je collega’s, maar ook het hoofdkantoor zo kort mogelijk blijft, zodat we op die manier dat familiegevoel kunnen waarborgen en voortzetten.

Doorgroeimogelijkheden

Trigion wil dat iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Juist daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zijn troeven kan uitspelen, en liefst van al nieuwe ontdekt! Wil je meer verantwoordelijkheden in je huidige functie, of heb je zin om andere tak van security te ontdekken? Dankzij onze platte bedrijfscultuur, interne opleidingen en eindeloze doorgroeimogelijkheden, liggen je ambities steeds binnen handbereik.

Bewaking HQ

Onderdeel van Facilicom Group

Als onderdeel van een groot familiebedrijf, kan je rekenen op een stabiele fundering en oneindige mogelijkheden. Facilicom is een bedrijf van mensen, voor mensen: daarom vindt iedereen hier altijd zijn of haar plek.

En die plek beperkt zich niet tot je eigen afdeling of divisie. Heb je als bewaker zin om als receptionist(e) of administratief bediende aan de slag te gaan? Go for it!

Trigion MAS

Bekijk hier onze vacatures

Postencoördinator bewaking - Vlaanderen

Vlaanderen
Bewaking

Als postencoördinator zal je een leidinggevende functie hebben over teams van bewakingsagenten bij enkele van onze klanten. Je maakt planningen, je bent een coach voor je bewakingsagenten en je zorgt er mee voor dat nieuwe regels toegepast worden. Je staat in nauw contact met enerzijds de klant en anderzijds de Branch Managers en Operations Manager van Trigion. Dit betreft een functie met heel wat verantwoordelijkheden.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent - Tienen

Tienen
Bewaking 3202

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij enkele van onze klanten.Bij één klant zal je sluitingsrondes doen, bij onze andere klant komen er ook wat administratieve taken zoals het aanmaken van badges en telefonie in het pakket zitten. Bij onze klanten krijg je een functie met heel wat verantwoordelijkheden! In geval van incidenten ben jij namelijk het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent allround - Antwerpen

Antwerpen
Bewaking 3199

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij enkele van onze klanten. Je zal ingeschakeld worden bij meerdere klanten met een fulltime contract. Je zal o.a. toegangscontrole en controlerondes doen, maar bij sommige klanten kunnen er ook wat administratieve taken zoals het aanmaken van badges en telefonie in het pakket zitten. Bij onze klanten krijg je een functie met heel wat verantwoordelijkheden! In geval van incidenten ben jij namelijk het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent - Stabroek

Stabroek
Bewaking

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten. Het takenpakket voor deze klant is zeer gevarieerd. Zo zal je enerzijds administratieve en onthaaltaken uitvoeren zoals badges aanmaken, bezoekers ontvangen enz. Anderzijds zal je rondes lopen op de site. Bij onze havenklanten krijg je een functie met heel wat verantwoordelijkheden! In geval van incidenten ben jij namelijk het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Bewakingsagent regio Brussel

Brussel
Bewaking Voltijds & Deeltijds

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten. Het takenpakket voor deze functie kan sterk variëren van klant tot klant. Je zal o.a. toegangscontrole en controlerondes doen, maar bij sommige klanten zitten er ook wat administratieve taken zoals het aanmaken van badges en telefonie in het pakket. Bij onze klanten krijg je een functie met heel wat verantwoordelijkheden! In geval van incidenten ben jij namelijk het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Postoverste bewaking - Hoboken

Hoboken
Bewaking

Als postoverste garandeer jij de veiligheid bij onze klant in Hoboken die voor de volle 100% op jou rekent. Zo draag je mee bij aan de awareness, het toezicht van de parking, het voorkomen van sabotage, vandalisme en diefstal. Naast prestaties werken net zoals de agenten in je team, heb je als postoverste natuurlijk extra verantwoordelijkheden. Je maakt de standaardplanningen op, zorgt voor vervanging bij ziektes, maar zorgt ook voor de meest passende oplossingen bij vragen van de klant. Dit kan bijvoorbeeld gaan over extra prestaties. Voorts ben je een coach voor je bewakingsagenten en zorg je ervoor dat de nieuwe regels toegepast worden. Dit is een functie met heel wat verantwoordelijkheden aangezien je als PO het eerste aanspreekpunt bent voor zowel de klant als voor de agenten.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent haven (12-uren) - Antwerpen

Antwerpen
Bewaking Voltijds

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten. Je kerntaak bestaat uit het in- en uitschrijven van contractors, werknemers, leveranciers, kaaimeesters, havenarbeiders, enz. Na inschrijving bedien jij de slagboom zodat zij kunnen binnenrijden. 's Nachts zal je ook rondes lopen. Bij onze havenklanten krijg je een functie met heel wat verantwoordelijkheden! Ik geval van incidenten ben jij namelijk het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent/Reception Haven - Antwerpen

Antwerpen
Bewaking Voltijds 1896

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten. Je taken bestaan voornamelijk uit administratieve taken die kunnen variëren van klant tot klant. Zo kan er van jou verwacht worden dat je telefoons opneemt, vergaderzalen boekt, badges aanmaakt etc. Daarnaast ben jij in geval van incidenten het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt. We zoeken voor deze functie iemand die over het algemeen bekwaamheidsattest bewaking beschikt omdat er vaak ook enkele specifieke taken bijkomen waarvoor je bevoegd moet zijn.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Haven - Antwerpen

Antwerpen
Bewaking Voltijds 1945

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten. Het takenpakket voor deze functie kan sterk variëren van klant tot klant. Je zal o.a. toegangscontrole en controlerondes doen, maar bij sommige klanten zitten er ook wat administratieve taken zoals het aanmaken van badges en telefonie in het pakket. Bij onze havenklanten krijg je een functie met heel wat verantwoordelijkheden! Ik geval van incidenten ben jij namelijk het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent - Antwerpen (spontaan)

België
Bewaking - Spontaan Voltijds & Deeltijds S100

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten. Het takenpakket voor deze functie kan sterk variëren van klant tot klant. Je zal o.a. toegangscontrole en controlerondes doen, maar bij sommige klanten zitten er ook wat administratieve taken zoals het aanmaken van badges en telefonie in het pakket. Bij onze klanten krijg je een functie met heel wat verantwoordelijkheden! In geval van incidenten ben jij namelijk het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Lees meer Solliciteer