Parkeerwachters

  • Gecertificeerd "Vaststelling materiële feiten"
  • Gemachtigd voor retributie
  • Ervaring in conflict- en agressie handling
  • Partner van overheden
     

Met de huidige mobiliteitskwestie, is een efficiënt parkeerbeheer onmisbaar. Trigion is niet enkel bevoegd om het volledige parkeerbeheer uit te voeren, maar stuurt ook enkele parkeerwachters aan. Onze parkeerwachters beschikken over de certificering “Vaststelling materiële feiten” en zijn gemachtigd om retributies uit te schrijven. Wij werken samen met zowel steden en gemeentes als met privépartners.

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, bewakingsdienst, beveiliging inhuren, beveiliging bedrijven, professionele bewakingsagenten, clusterbewaking, toegangscontrole, security bedrijven, mobiele bewaking, mobiele bewakingsagent, bewakingsagent, veiligheidsagent, beveiliger, Stad Gent
Anti-agressie parkeerwachters Gent

Stad Gent kiest voor Trigion

Al geruime tijd werkt de stad Gent samen met Trigion om het parkeerbeleid in hun stad in goede banen te leiden. Onlangs lanceerde de stad Gent zelfs een anti-agressie campagne voor onze Trigion parkeerwachters.

Neen aan agressie tegen parkeerwachters

Gent wapent parkeerwachters met "contactkaartje"

Meer weten over het parkeerbeheer van Trigion?

Neem contact met ons op of vraag een offerte