Beveiligingstechnologie

Technologie in de strijd tegen corona

Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep. De hele maatschappij moet zich aanpassen naar een nieuwe manier van leven en ondernemen om de verspreiding van het virus te beperken. Om te kunnen voldoen aan de nieuwe maatregelen omtrent social distancing, biedt Trigion gespecialiseerde technologie aan.

Door het combineren van bewakingsdiensten met technologie en artificial intelligence, wordt het voor jou eenvoudiger om o.a. de nieuwe toegangs- en bezettingsmaatregelen te handhaven. Én nog belangrijker, door thermische technologie kan je voorkomen dat een potentieel besmette bezoeker of medewerker het gebouw betreedt. 

Bovendien kan je de thermische camera’s gebruiken voor verschillende toepassingen en aansluiten op je bestaande badge of bewakingssysteem. Ontdek hieronder de verschillende toepassingen en mogelijkheden.

Temperatuur screening door Trigion

Temperatuur screening

Verhoogde lichaamstemperatuur kan een indicatie zijn voor een virale infectie. Met een temperatuur screening kan je deze personen detecteren.

Densiteitscontrole met thermische camera door Trigion

Densiteitscontrole

Met een densiteitscontrole meet je het maximum aantal personen in je winkel of gebouw. Eenvoudig in te stellen en je bent zeker van een nauwkeurige meting.

Masker detectie met thermische camera door Trigion

Masker detectie

Met de 'masker detectie' optie kan je makkelijk mondmaskers detecteren en bezoekers zonder mondmasker hier attent op maken.

Drone bewaking Trigion

Drones

Drones zorgen voor een extra oog in de lucht waardoor jouw site beter beschermd wordt.

Joël Braeckman aan bureau

Security Solutions

Met onze mystery visits leggen we pijnpunten bloot. Bovendien staan we je bij met advies. 

INFORMATIE OF DEMO AANVRAGEN