Security

Trigion verzekert u van een veilig gevoel.

Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner die de noden van de maatschappij in kaart brengt en deze ook steeds op een flexibele en vernieuwende manier probeert te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat we onze agenten en systemen en uw beveiligingsbeleid verbinden tot een nieuw en flexibel concept.

Onze diensten

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, bewakingsagent, veiligheidsagent, beveiliger

Bewakingsagenten

Van statische en mobiele bewaking tot receptiediensten en dronewering. Onze agenten worden getraind in verschillende disciplines en sectoren. U kan op beide oren slapen en uw bewaking overlaten aan Trigion. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste mensen naar de juiste plek sturen.

Facilicom, Facilicom Solutions, facility management, facilitaire dienstverlening, concepten, core business, bedrijf, organisatie, integrale dienstverlening, maincontract, security, catering, gebouwenonderhoud, schoonmaak, receptie, groenonderhoud, hvac, management, coördinatie, gebouwbeheer, beveiliging, spoc, kwalitatief, financieel, quick scan, verhuiscoördinatie, inventaris, renovatiewerken, operationele ondersteuning, mailroom, warehouse, service desk, conciërgie, RespondR, Happy Or Not

Security Solutions

Om onze agenten bij te staan, implementeren wij afhankelijk van uw type site en noden allerhande bewakingssystemen. Zo voorzien wij onze agenten met ogen op hun rug en blijven we alert, zowel ter plaatse als op afstand.
 

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, bewakingsdienst, beveiliging inhuren, beveiliging bedrijven, professionele bewakingsagenten, clusterbewaking, veiligheidsagent, beveiliger, alarmsysteem, camerabewaking, bewakingscamera, beveiligingscamera, draadloos alarmsysteem, camerabeveiliging, buitencamera, bewaking, camerasyste audits

Consulting & Audits

Bent u benieuwd hoe uw organisatie en medewerkers scoren op vlak van bewaking en security awareness? Op basis van een audit van de huidige situatie en procedures, doen onze beveiligingsexperts aanbevelingen en stellen samen met u een implementatieplan op.

Waarom kiezen voor Trigion?

Samen kijken we wat uw organisatie nodig heeft en maken we een voorstel op maat. Onze bewakers verdiepen zich in uw branche en specifieke wensen en werken solution driven zodat ze u altijd de beste service kunnen bieden. Agenten kunnen het verschil maken in een cruciale situatie. Net daarom besteden wij extra aandacht aan de screening en opleiding van onze bewakingsagenten. Bovendien zoeken wij steeds naar de juiste match voor onze klanten. Om een snelle en efficiënte communicatie en planning te garanderen, opteren wij voor een flexibele operationele structuur. Zo werken wij niet met een centrale planningsdienst, maar met één aanspreekpunt (SPOC) per klant. Wanneer de Wet van Murphy optreedt, kan u nog steeds rekenen op onze Flying Agents. Dit zijn hoogopgeleide bewakingsagenten die beschikken over een eigen wagen en tools. Zij treden op bij onverwachte storingen, op vraag van de klant of om controles uit te voeren.

Enkele van onze klanten

Meer weten over de security diensten van Trigion?
Neem dan gerust contact met ons op.

TRIGION BLOG

10 stappen naar een veilige werf

Elke dag gebeuren er 7 werfdiefstallen in België. Je kan dan maar beter voorkomen dan genezen. Met deze 10 stappen helpt Trigion je naar een veilige werf.