Security

Sinds 1 juli 2023 maakt Trigion België geen deel meer uit van Facilicom, maar van de groep Torann.

Trigion creëert veiligheid

Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner. Wij brengen jouw beveiligingsnoden in kaart en beantwoorden die op een flexibele en vernieuwende manier. Wij verbinden onze agenten en systemen aan je beveiligingsbeleid tot een nieuw concept waar onze samenwerking meer is dan de optelsom.  (Lic. 16.1042.10 Trigion voldoet aan art. 9. KB 12 november 2017 inzake verzekeringen.)

  • Gecertificeerde agenten
  • Sinds 1999
  • Voorstellen op maat
  • Jong, dynamisch & flexibel
  • +500 agenten ter beschikking
  • 24/7 snelle respons & actie

Onze diensten

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, bewakingsagent, veiligheidsagent, beveiliger

Ter plaatse

Een pand, domein of site huisvest kostbare zaken voor een onderneming. Natuurlijk wil je deze goed laten beveiligen. Trigion voorziet gecertificeerde agenten, die de algemene bewaking van je gebouw of domein verzekeren.

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, bewakingsdienst, beveiliging inhuren, beveiliging bedrijven, professionele bewakingsagenten, clusterbewaking, veiligheidsagent, beveiliger, Stad Gent, parkeerwacht

Onderweg

Moet jouw organisatie veilig geopend en gesloten worden? Heb je nood aan periodieke controles of ondersteuning bij het parkeerbeleid van je stad of gemeente? Met onze mobiele ploegen kan je rekenen op flexibiliteit en snelheid. Bovendien treden wij ook razendsnel op bij een alarmmelding.
 

Thermische technologie

Technology & Solutions

Wij combineren bewakingsdiensten met technologie en artificial intelligence. Zo handhaven we nieuwe toegangs- en bezettingsmaatregelen. Met thermische technologie kan je voorkomen dat een potentieel besmette persoon het gebouw betreedt.  Daarenboven implementeren wij afhankelijk van het type site en noden allerhande bewakingssystemen. Zo voorzien wij onze agenten met ogen op hun rug en in de lucht. Wij blijven alert, zowel ter plaatse als op afstand.

Waarom voor je bewaking kiezen voor Trigion?

Samen kijken we wat je organisatie nodig heeft. We doen dit actief: onze bewakers verdiepen zich in je branche en specifieke wensen. Zij werken solution driven zodat ze altijd de beste service kunnen bieden.

Agenten kunnen het verschil maken in een cruciale situatie. Net daarom besteden wij extra aandacht aan de screening en opleiding van onze bewakingsagenten. Bovendien zoeken wij steeds naar de juiste match voor onze klanten. Om een snelle en efficiënte communicatie en planning te garanderen, opteren wij voor een flexibele operationele structuur. Zo werken wij niet met een centrale planningsdienst, maar met één aanspreekpunt (SPOC) per klant.

Wanneer de Wet van Murphy optreedt, kan je nog steeds rekenen op onze Flying Agents. Dit zijn hoogopgeleide bewakingsagenten die beschikken over een eigen wagen en tools. Zij treden op bij onverwachte storingen, op vraag van de klant of om controles uit te voeren.

Enkele van onze klanten

Meer weten over de security diensten van Trigion?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte