Werken bij Gom

Al jarenlang maakt Gom naam op de Belgische én Nederlandse markt als een van de grootste spelers in de schoonmaakindustrie. Ons Belgisch team van meer dan 3500 collega’s zet zich iedere dag in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Van reguliere en industriële schoonmaak tot specialistische reiniging en glaswas: al onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied, dat spreekt voor zich. Samen met onze klant kijken we wat hun bedrijf precies nodig heeft en stellen we een efficiënt en professioneel team samen. Want Gom maakt niet zomaar schoon: wij voorzien schoonmaak op maat.

Schoonmaakmedewerkster

Gom is in tal van verschillende industrieën thuis, maar we kijken altijd naar de toekomst. Hoe kunnen we onze diensten verbeteren en ervoor zorgen dat de kwaliteit van het geleverde werk behouden wordt?

Het antwoord is simpel: we kunnen rekenen op een team van getalenteerde, hardwerkende collega’s. Mensen die vooruit willen, die niet bij de pakken blijven zitten en trots zijn op hun werk.

Is schoonmaak voor jou een erezaak? Heb je oog voor detail, ben je gestructureerd, proactief en werk je graag in een multicultureel team? Dan is een carrière bij Gom je op het lijf geschreven!

Jouw vlekkeloze carrière begint hier!

Bekijk onze vacatures

Betrouwbare werkomgeving

Binnen de schoonmaakindustrie zijn er veel factoren die bijdragen aan jouw werkgeluk: stabiliteit binnen de job, een mooie variatie aan verantwoordelijkheden en een team van toffe collega’s. Gom zorgt ervoor dat je altijd met een glimlach en met (zelf)vertrouwen naar je werk vertrekt!
 

Een team waar je op kan bouwen

Bij Gom sta je er nooit alleen voor. Of je nu elke dag bij dezelfde klant werkt of een meer mobiele job hebt: je maakt deel uit van een team dat vlotjes op elkaar inspeelt. Samen met je collega’s zet je je beste beentje voor om zo jullie prestaties naar een nieuw niveau te tillen: iets dat opgemerkt en gewaardeerd wordt door zowel Gom als je klant.

Cleaning

Multiculturaliteit voorop

Bij Gom ben je uniek. Waar je ook vandaan komt en wat je achtergrond ook is: ons team verwelkomt je met open armen. Ben je een people person en hou je ervan om op persoonlijk en professioneel vlak je kennis te verrijken? Dan ben je hier aan het juiste adres!
 

Levenslang leren

Jouw sterkste troeven worden uitgespeeld, in de kijker gezet en dankzij onze gespecialiseerde opleidingen verder aangescherpt. Gom beschikt over een mooie waaier aan handleidingen én opleidingen in zowel dagdagelijkse operaties als bredere onderwerpen zoals milieuvriendelijkheid en recyclage. Aan jou de keuze!

Onderdeel van Facilicom Group

Als onderdeel van een groot familiebedrijf, kan je rekenen op een stabiele fundering en oneindige mogelijkheden. Facilicom is een bedrijf van mensen, voor mensen: daarom vindt iedereen hier altijd zijn of haar plek.

En die plek beperkt zich niet tot je eigen afdeling of divisie. Heb je misschien zin om een uitdaging als receptioniste of als administratief medewerker aan te gaan? Go for it!

Bekijk hier onze vacatures

Spijtig, op dit moment zijn er geen vacatures die voldoen aan je zoekopdracht. Maar stuur ons gerust een spontane sollicitatie.