Sales Foodie

Antwerpen
Sales Voltijds 1702

Functieomschrijving

Als Sales Foodie ben je het gezicht van Food&i in de markt; je maakt indruk, inspireert, prikkelt, gaat links, waar anderen rechts gaan. Je ziet, creëert en benut kansen en bewaakt onze authenticiteit. Met jouw energie en vermogen om anderen te inspireren zorg je voor zichtbaarheid in de markt. Jouw aanpak? Interesse wekken, vroegtijdig aan tafel zitten, out of the box denken. Je weet de vraag van de klant niet alleen uitstekend te doorgronden; met jouw kennis, creatieve manier van denken en vernieuwende inzichten laat je (potentiële) klanten nog meer nadenken over de nieuwe wereld van eten & drinken. Zowel kleinere offertes als (grote) tenders zet je door middel van concrete, impactvolle Food&i voorstellen om in mooie nieuwe partnerships!  Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van salesplannen, het samenstellen van het beste voorstel voor de gast en het genereren en opvolgen van leads. Je bent continu bezig met het uitbouwen van je netwerk. Salestrajecten voer je geheel zelfstandig van A tot Z uit, waarbij je in het proces nauw samenwerkt met je collega’s. Impact maken we tenslotte samen! Als echt F&B specialist volg je ontwikkelingen op de voet, je zorgt voor kennisdeling en participeert in multidisciplinaire projecten.  Kortom, met passie, creativiteit, ondernemerschap en gevoel voor foodbeleving en -trends, vervul je een cruciale rol in het verder uitbouwen van ons vernieuwende concept!

Functie-eisen

Als gedreven Sales Foodie ken je alle trends en ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken. Je beschikt over een aanstekelijk enthousiasme, bent stressbestendig en voelt je vrij in het geven van je out-of-the-box mening. Naast actief netwerken en het uitbouwen van het concept in België, zorg je zelf ook voor het gestructureerd en accuraat uitwerken van de voorstellen en contracten. Je bent hands-on en kan goed meedenken én omdenken. Je beschikt over:

  • Bachelor diploma en denkniveau;
  • Meer dan 5 ervaring in een vergelijkbare commerciële functie, waarbij je ook meerjarige F&B en/of vergelijkbare contracten (qua dienstverlening en complexiteit) afsloot;
  • Sterke aantoonbare culinaire-/F&B affiniteit.

Wat we je aanbieden

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, een van de grotere facilitaire dienstverleners van de Benelux. Je komt terecht in een start-up omgeving, met veel ruimte voor jouw inbreng, maar dan wel onder de vleugels van de groep. Maar er is meer:

  • Een passend salaris;
  • Een firmawagen, laptop en mobiele telefoon;
  • Een hospitalisatie- en groepsverzekering;
  • De mogelijkheid om flexibel te werken, vanuit het hoofdkantoor te Antwerpen, thuis of bij de klant;
  • Een werkgever die aandacht heeft voor  jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive.

Bedrijfsinformatie

Facilicom heeft een nieuwe Benelux organisatie voor food&beverage opgericht: Food&i. Voor België zijn we nu op zoek naar een Sales Foodie om dit concept onder de vlag van Prorest België in de markt te zetten. Lijkt je dit wat? Lees dan snel verder! Bij Food&i maken we food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar ook op elkaar.Van het kunnen maken van bewuste en transparante keuzes tot het gastvrij en enthousiast bedienen van onze gasten. Hoe we dit doen? Daar kom jij als Sales Foodie in beeld, want impact maken we mét elkaar.​ Ons team is betrokken bij elke stap en daagt elkaar uit om net dat tikkeltje meer te doen. Nog meer impact maken!

Contactinformatie

Ben jij de gedreven en ervaren Sales Foodie die wij zoeken? Kun jij niet wachten om mee te bouwen aan Food&i? Reageer dan snel via de sollicitatieknop of neem contact op met Ellen Vullings via ellen.vullings@facilicom.be voor meer informatie.