Extra schoonmaak nodig i.f.v. het Coronavirus?

Vraag hier meer informatie

Coronavirus

Actueel: het Coronavirus

Hier lees je meer over hoe Facilicom Belgium, en meer specifiek Gom, preventief omgaat met de dreiging van het coronavirus en welke acties wij ondernemen.

Meer informatie over het Coronavirus kan je vinden op https://www.info-coronavirus.be/nl/

Guy Claes & Wouter Ommeslag
Zakelijke dienstverlening Facility Management
Nieuws

Podcast #4 en #5: Activity Based Working en covid-19

In het tweede deel van de driedelige reeks over Activity Based Working, denken we door op de invulling ervan en reflecteren we over de gevolgen van covid-19 op de werkplek en thuiswerk. Host Guy Claes verwelkomt zijn collega’s Wouter Ommeslag (directeur Facilicom Solutions) en Sem Van Dommelen samen...

Consultancy Facilicom Solutions Facility manager
Facility Management
Nieuws

De transformatie van kantoren

Door corona ondergaan kantoren een grondige en blijvende transformatie. Facilitaire dienstverleners kunnen helpen om te voldoen aan de nieuwe noden die zich daarbij stellen. Meer uitleg door Wouter Ommeslag, algemeen directeur van Facilicom Solutions.

Back to work na COVID-19
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.

Onze schoonmakers zijn ook helden van Corona
Zorg Schoonmaak
Nieuws

Onze helden van Corona

Sinds dag 1 staan onze schoonmaak collega's in de vuurlinie van de coronacrisis. Het Laatste Nieuws maakte een mooi videodagboek van onze schoonmakers in het AZ Vesalius.

Podcast: Welke impact heeft Corona op Facility Management?
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Podcast #2: Welke impact heeft Corona op Facility Management

De uitbraak van COVID-19 zorgt ervoor dat we massaal thuiswerken. Dit en andere gevolgen merkt Wouter Ommeslag, Algemeen Directeur van Facilicom Solutions, heel sterk bij zijn klanten. Zullen deze gevolgen zich tot een trend ontwikkelen? Kom het te weten in onze nieuwe podcast over de versnelde...

Nieuws

Corona: Meertalige informatie van de overheid

Vanuit de overheid werd er gevraagd de maatregelen te delen in verschillende talen. Hiermee willen we onze medewerkers verder informeren en ondersteunen.

Nieuws

Lof en respect voor al onze medewerkers

Als medewerker van Facilicom Group België vertrouw je op ons om je goed, veilig en verantwoord je werk te kunnen laten doen binnen onze organisatie. Graag spreek ik persoonlijk mijn enorme dankbaarheid uit naar jullie allen om ook nu flexibel en met de juiste veerkracht om te gaan met deze...

Nieuws

Corona: Hoe houden wij onze medewerkers op de hoogte?

Onze medewerkers spelen een belangrijke rol spelen in de strijd tegen het coronavirus. Daarom is een goede communicatie van groot belang.

Nieuws

Corona: Welke maatregelen neemt Facilicom?

Wij volgen de richtlijnen die door de Belgische Overheid zijn opgesteld. Daarnaast hebben we ook aanvullende maatregelen doorgevoerd om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. 

Nieuws

Corona: Kan Facilicom extra schoonmaken?

We ontvangen veel vragen om extra schoon te maken of te desinfecteren. Uiteraard is het een goed idee als bedrijf om extra schoonmaak en desinfectie in te voeren. Gom zet hiervoor ook extra medewerkers in.

Nieuws

Corona: Veelgestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Deze zullen we regelmatig updaten.

EXTRA REINIGING OF DESINFECTIE NODIG?