Gebouwenonderhoud voor de vastgoedsector

  • Snelle interventies (binnen de 4 uur)

  • Snelle opvolging via het klantportaal

  • Proactief onderhoud

  • Nationale bezetting, 24u/24u - 7d/7d 

Winkelcentra, studentenhuizen, single of multi tenant gebouwen. Een gebouw kan dienst doen voor veel verschillende doelgroepen. Als vastgoedbeheerder moet jij ervoor zorgen dat je gebouw perfect onderhouden is en alles goed werkt. Om dit te voorzien werk je best met een partij samen die weet welke doelgroep wat nodig heeft en een sterke expertise heeft opgebouwd in de vastgoedsector..

Met Facilicom Hard Services heb je alle diensten op het gebied van gebouwenonderhoud onder één dak. Bovendien werken wij via het principe van proactief onderhoud. Dit wil zeggen dat de installatie in real time, aan de hand van sensoren, voorspelt wanneer onderhoud nodig is.

Onze diensten

Onderhoud toegangsdeuren en -poorten door Facilicom Hard Services

Toegangsdeuren en -poorten

Als vastgoedbeheerder ben je in de eerste plaats wettelijk verplicht om je automatische deuren, poorten en hekken te laten onderhouden. Doe hiervoor beroep op onze access techniekers en wij zorgen ervoor dat jij aan al die verplichtingen voldoet. Loopt er toch iets mis? Binnen de 4 uur staan wij op de stoep om deze te herstellen. 

Handyman service voor de retail

Handyman

Een gebouw dat frequent gebruikt wordt, slijt. Zo gaat er al eens een lamp kapot, begint er al eens een kraan te lekken of is een deurklink aan vervanging toe. Onze klusjesmannen zijn gespecialiseerd in kleine reparaties, maar kunnen ook ingezet worden voor kleine projecten en interne verhuizen. 

Electriciteitswerken en (data)bekabeling voor de retail

Electriciteitswerken en (data)bekabeling

Tegenwoordig moet een gebouw voorzien in alle mogelijk faciliteiten voor de huurders. Als beheerder moet je ervoor zorgen dat je dit kan aanbieden. Veel begint bij goede bekabeling en elektriciteitsvoorzieningen. Laat de installatie en het onderhoud ervan over aan onze experts.

HVAC onderhoud voor retail

Verwarming en airco

Een goede klimaatregeling begint bij een goed systeem. Heb je advies nodig over de keuze, installatie en onderhoud van jouw HVAC-systeem? Onze techniekers helpen je graag verder. Wij helpen jou bij het optimaal benutten van jouw systeem en gebruik, én onderhouden jouw airco, verwarming en ventilatie tot in de puntjes. Hoe we dit doen, lees je in onze blog over HVAC.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Onze retail specialist neemt contact met u op.

Bekijk onze video