Gebouwenonderhoud voor de retail

  • Snelle interventies (binnen de 4 uur)

  • Snelle opvolging via het klantportaal

  • Proactief onderhoud

  • Nationale bezetting, 24u/24u - 7d/7d

Niets zo vervelend als een kapotte rolluik, een automatische deur die niet wil opengaan of een snikhete winkel in putje zomer. Als winkelhouder wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost. Beter nog, je wil dat dit nooit voorvalt.

Met Facilicom Hard Services heb je alle diensten op het gebied van gebouwenonderhoud onder één dak. Bovendien werken wij via het principe van proactief onderhoud. Dit wil zeggen dat de installatie in real time, aan de hand van sensoren, voorspelt wanneer onderhoud nodig is.

Onze diensten

Onderhoud toegangsdeuren en -poorten door Facilicom Hard Services

Toegangsdeuren en -poorten

Klanten die voor je winkel staan en hem binnenstappen, is een van de eerste stappen van jouw verkoopproces. Dan wil je natuurlijk ook dat jouw (automatische) deuren of rolluiken perfect werken. Onze access techniekers zien hier op toe en schieten je binnen de 4 uur te hulp bij een defect.

Handyman service voor de retail

Handyman

Om klanten te doen binnenwandelen, heb je als winkel de juiste uitstraling nodig. Heeft jouw winkel een nieuw likje verf nodig, zijn er lampen aan vervanging toe of heb je hulp nodig bij de aankleding of inrichting? Je kan het zo gek niet bedenken of een van onze klusjesmannen kan je hierbij helpen.

Electriciteitswerken en (data)bekabeling voor de retail

Electriciteitswerken en (data)bekabeling

Je producten en diensten goed in de verf zetten, is natuurlijk van cruciaal belang in de retail sector. Is het nu een product in de spotlight zetten, de juiste sfeer creëren of zorgen dat je digitale schermen op punt staan? Alles begint bij goede bekabeling en elektriciteitsvoorzieningen.

HVAC onderhoud voor retail

Verwarming en airco

Dat onze kooplust toeneemt bij mooi weer, is een feit. Maar het té warm hebben, heeft dan weer een negatieve invloed op ons humeur. Als winkelhouder moet je hierop inspelen. Wij helpen jou bij het optimaal benutten van die warmte en onderhouden jouw airco, verwarming en ventilatie. Hoe we dit doen, lees je in onze blog over HVAC.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Onze retail specialist neemt contact met u op.

Referenties

Snelle interventie na inbraak bij Swarovski
Retail Reception Services
Referentie

Snelle interventie na inbraak bij Swarovski

Vorige week werd Facilicom Hard Services opgeroepen voor glasbreuk na inbraak bij de Swarovski-shop in Brussel. Onze techniekers reageerden heel snel en zorgden deze week al voor een nieuwe vitrine bij hun klant. Sterk werk van onze glazeniers!