Reception guard bewakingsagent regio Izegem

Izegem
Bewaking 1949

Functieomschrijving

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt. 

Functie-eisen

Onze ideale bewakingsagent:•        woont bij voorkeur in regio Izegem.•        beschikt over de voor bewakingsagent geldende wettelijke uitoefeningsvoorwaarden:          bekwaamheidsattest bewaking, attest persoonscontrole, blanco bewijs van goed gedrag en          zeden etc. •        heeft reeds enkele jaren ervaring als bewakingsagent binnen verschillende domeinen, waaronder                receptietaken en administratie.•         heeft een zeer goede kennis Nederlands en kan zich behelpen in het Frans & Engels.•        beschikt over een rijbewijs type B en een wagen.

Wat we je aanbieden

 Wij bieden jou:

  • Een dynamische en aangename werkomgeving in een groeiend bedrijf, waarin onze mensen het verschil maken.
  • Een gevarieerde job, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.
  • Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen.

Bedrijfsinformatie

Trigion is gespecialiseerd in bewaking op diverse terreinen, voor diverse doelgroepen. Wij zijn een sterk groeiend bewakingsbedrijf dat voor gerenommeerde organisaties en partners werkt. Voor ons staat maatwerk en een toonaangevende, doelgerichte en transparante aanpak centraal. Als betrouwbare security-partner draagt Trigion het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Lees hier meer over Trigion.

Contactinformatie

Zin om zelf ambassadeur van Trigion te worden?Reageer direct via de knop Solliciteren.Voor meer informatie kan je contact opnemen met recruitment via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.