Werken bij Trigion?

Bekijk onze vacatures

Trigion maakt brug tussen werkveld en onderwijs

Onderwijs

Trigion ondertekende een engagementsverklaring tussen een aantal scholen in het Gentse en nog 2 andere private bewakingsbedrijven. Op die manier leggen we de brug tussen het onderwijs en het werkveld. Het pilootproject gaat uit van Interreg, een organisatie die onderwijs en bedrijven dichter bij elkaar brengt.

Leerlingen richting Veiligheidsberoepen

80 leerlingen mee in het project

De samenwerking start meteen met 80 leerlingen uit het 7de jaar "Veiligheidsberoepen" van het GO! Lyceum in Gent en het IVV Sint-Vincentius in Gent. De leerlingen krijgen zo voor het eerst de kans om het beroep van bewakingsagent van dichtbij te leren kennen, op de werkvloer van onze klanten.

De leerlingen zullen wel niet alles mogen doen wat van een bewakingsagent verwacht wordt, want ze beschikken nog niet over de noodzakelijke licenties. Maar het gaat om méér dan een rondleiding. De leerlingen toetsen er de theorie aan de praktijk aan de hand van een ‘case’ die ze ter plekke oplossen met de hulp van hun mentor van Trigion.

‘Bewaking op de werkvloer’ streeft naar een sterke wisselwerking tussen onderwijs en de private beveiligingssector. Het project komt ook de kwaliteit van de bewakingssector ten goede, die kampt met een tekort aan gekwalificeerd personeel.

In de media

Het Laatste Nieuws

AVS

Stad Gent

Reportage AVS

Werken bij Facilicom

WERKEN ALS BEWAKINGSAGENT?

Werken als bewakingsagent bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter