Meer weten over 
Save the Piano?

Save the piano

Raymond van het Groenewoud is nu Maestro Honoris Causa

Aftermovie Save The Piano 2018

Raymond van het Groenewoud gaat klassiek en is nu Maestro Honoris Causa

Raymond van het Groenewoud neemt zijn award in ontvangst onder het goedkeurend oog van Guy Mortier.

De facilitaire wereld is en blijft een people business. Laat dat nu ook net één van de belangrijkste redenen zijn waarom Facilicom hierin werkzaam is. Onze oprichters, de familie Geurts, hebben een enorm groot hart voor mensen. Je kan dus stellen dat dit vanaf het begin in ons DNA zat ingebakken. Daarom zetten wij ons ook al jarenlang in voor verschillende sociale en ecologische initiatieven. Sinds vorig jaar is Save The Piano daar eentje van.

Misschien in eerste instantie niet het meest voor de hand liggende initiatief. Maar op deze manier steunen wij onze jonge generatie en kan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen piano’s aankopen en restaureren. Ons cultureel erfgoed en de garantie van het verdere bestaan ervan zijn immers ook sociale aangelegenheden, en dus van cruciaal belang.

Op dinsdag 27 november waren onze klanten en genodigden getuige in deSingel van het schitterende optreden van Raymond van het Groenewoud. Samen met het symfonisch orkest van het Antwerpse muziekconservatorium onder leiding van Dirk De Caluwé was het een unieke en geslaagde combinatie. De reacties uit het publiek waren overduidelijk: Raymond heeft zich wéér overtroffen en blijft dé peetvader van de Vlaamse rock en kleinkunst!

Bovendien ontving Raymond ook nog uit de handen van zijn beste vriend Guy Mortier, die een 11 minuten durende speech gaf, de "Maestro Honoris Causa" voor zijn carrière.

Artikel Het Laatste Nieuws

Artikel Radio 2