Maatregelen voor bedrijfsrestaurants na COVID-19

Sinds 11 mei mogen bedrijfsrestaurants terug open mits het respecteren van een aantal richtlijnen en maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft opgelegd. Prorest heeft deze richtlijnen ter harte genomen bij de heropening van onze restaurants. Op deze manier willen we onze medewerkers en gasten op een veilige manier ontvangen. Onderstaande visual toont aan welke richtlijnen elke bezoeker en medewerker moet volgen om op een veilige manier een maaltijd af te halen.

corona richtlijnen bedrijfsrestaurants

Bovendien werd er in elk restaurant, door middel van vloerbestickering en posters, aangeduid welk wandelpad je moet volgen. Op die manier is de kans dat bezoekers elkaar kruisen zeer klein en kan er een veilige afstand van 1,5 meter worden bewaard. We voorzien ook desinfectiezuilen zodat iedereen zijn handen kan ontsmetten voor en na het bezoeken van het restaurant.

Wil jij meer weten over hoe Prorest uw
bedrijfscatering kan verzorgen?

Facilicom Blog

Portret van Marcel Strijp, directeur Prorest catering, met de tekst 'over de nieuwe invulling van bedrijfsrestaurants.'
Hospitality & Leisure Catering
Nieuws

De nieuwe invulling van bedrijfsrestaurants

2020 zetten we sterk in, maar daar kwam jammer genoeg snel verandering in. Mensen die in de catering en horeca werken, kunnen daarentegen niet stilzitten. Het zijn mensen die creatief bezig willen zijn met hun vak en waar stilstaan of stilzitten geen optie is.

Back to work na COVID-19
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.