Maatregelen voor bedrijfsrestaurants na COVID-19

Sinds 11 mei mogen bedrijfsrestaurants terug open mits het respecteren van een aantal richtlijnen en maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft opgelegd. Prorest heeft deze richtlijnen ter harte genomen bij de heropening van onze restaurants. Op deze manier willen we onze medewerkers en gasten op een veilige manier ontvangen. Onderstaande visual toont aan welke richtlijnen elke bezoeker en medewerker moet volgen om op een veilige manier een maaltijd af te halen.

corona richtlijnen bedrijfsrestaurants

Bovendien werd er in elk restaurant, door middel van vloerbestickering en posters, aangeduid welk wandelpad je moet volgen. Op die manier is de kans dat bezoekers elkaar kruisen zeer klein en kan er een veilige afstand van 1,5 meter worden bewaard. We voorzien ook desinfectiezuilen zodat iedereen zijn handen kan ontsmetten voor en na het bezoeken van het restaurant.

Wil jij meer weten over hoe Prorest uw
bedrijfscatering kan verzorgen?

Facilicom Blog

Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Zorg KMO's Catering

De nieuwe invulling van bedrijfsrestaurants

Het is alweer begin augustus en ondertussen al 5 maanden geleden dat de overheid besloot om alle restaurants te sluiten. Het afgelopen half jaar was voor Prorest dan ook op z’n minst gezegd heel bewogen. We zijn heel sterk gestart, maar daar kwam jammer genoeg snel verandering in. Maar mensen die in de catering en horeca werken zijn mensen die niet kunnen stilzitten. Het zijn mensen die creatief bezig willen zijn met hun vak en waar stilstaan of stilzitten geen optie is.

Zakelijke dienstverlening Facilicom Group

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.