Directie van Facilicom Group vernieuwt

Martine Geurts, meer dan 30 jaar lang vice-CEO bij Facilicom Group, stopt met haar huidige functie. Ze zal binnen onze organisatie werkzaam blijven als non-executive. Albert van der Meulen, die momenteel nog algemeen directeur van Gom is, wordt vanaf 1 april de nieuwe vice-CEO bij Facilicom Group.

Sinds 1988

Al sinds 1988 werkt Martine Geurts bij Facilicom, toen was ze verantwoordelijk voor het standaardiseren van de bedrijfsprocessen en het invoeren van kwaliteitssystemen bij de divisies.  Later gaf ze leiding aan het Shared Services Center. Geurts werd in 1995 aangesteld als directeur interne organisatie van Facilicom Group en in 2004 als vice-CEO.

Martine zal haar ervaring, expertise en kwaliteiten op het gebied van human resources development en maatschappelijk verantwoord ondernemen ook op andere plaatsen inzetten.

“Ik kijk ernaar uit om binnen én buiten Facilicom Group een een bijdrage te blijven leveren aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen”, aldus Geurts. 

Albert van der Meulen neemt functie over

Albert van der Meulen, sinds 2015 algemeen directeur bij Gom, zal Martine's functie als vice-CEO bij Facilicom Group overnemen. Olivier Laméris, huidig operationeel directeur bij Gom, volgt Albert op als algemeen directeur bij Gom.

“Met Albert van der Meulen kunnen we opnieuw rekenen op een ervaren, deskundige en gedreven vice-CEO met een hart voor het werk dat de ruim 25.000 medewerkers van Facilicom Group elke dag uitvoeren.”, zegt Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group.

Door de aanpassingen in de directie en het bestuur zet Facilicom Group de kracht van de dagelijkse leiding en het Algemeen Bestuur optimaal in. Recent kondigde Facilicom ook de komst van Pieter Zeestraten, als CIO, en Marcel Krom, als lid van het Algemeen Bestuur, aan.