Werken bij Facilicom Solutions

Technical Team Lead

Everberg
Facility Management / Medewerker - Techniek Voltijds 1666

We zoeken een technische Team Lead bij onze klant in Everberg die de  hard services van ons contract beheert: HVAC en de plaatselijke  klusjesdienst: kleine elektrische en sanitaire installaties, schrijnwerkerij, metaalbewerking,…).Je bent on site verantwoordelijk voor het rendement en de planning en je helpt bij de prijsvorming van de contracten via bestaande en nieuwe leveranciers.. Je gaat actief op zoek naar verbeteringstrajecten en optimalisatie van de services. Door je hoge veiligheidsstandaarden ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en  veiligheid van het team en de site.Bij nieuwe projecten voor jouw dienst, zorg jij voor voorbereiding en coördinatie van personeel en onderaannemers. Je geeft de nodige ondersteuning bij het opstart van de projecten.  De administratieve afhandeling van al je projecten (offertes opmaken/opvragen, bestellingen, aanmelding bezoekers, controle uurstaten) zit in jouw handen.Je zorgt dat een langetermijnvisie voor de hardservices uitgerold wordt en dat deze up-to-date gehouden wordt.

 Opvolging hard services

Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator regio Oost-Vlaanderen/Brussel

Vlaams-Brabant / Brussel
Facility Management / Medewerker Voltijds 1664

Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden: 

  • Je vertaalt alle dagelijkse aanvragen naar concrete acties. Dit kan gaan van het organiseren van een herstelling tot een klachtenbehandeling.
  • Je onderhoudt nauw contact met leveranciers waarbij je de kwaliteit van geleverde service niet uit het oog verliest.
  • Je waakt over het financieel beheer van de facilitaire dienstverlening (o.a. checken en goedkeuren facturen, checken en input van cijfergegevens en het beheren van de kosten)
  • Je zorgt door een betrokken houding dat je op de hoogte bent van alle actuele of nieuwe werkzaamheden.
  • Je zorgt ervoor dat het facilitair beheer wordt uitgevoerd volgens vooropgestelde planning, timing en kwaliteit.
Lees meer Solliciteer

Facility Manager regio Huizingen

Huizingen
Facility Management / Medewerker Voltijds 1652

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Facility Manager

Vlaams-Brabant
Facility Management / Medewerker Voltijds 1582

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken. De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring in de betrokken organisatie implementeren. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Facility medewerker

België
Facility Management / Medewerker - Spontaan Voltijds 183

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Ben je klantgericht en help je mensen met de glimlach verder? Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze facility teams over heel België te versterken.Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, hard services, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer