Facilicom Airport Services

Dat de luchthavensector een enorme bijdrage levert aan onze Belgische economie, is vanzelfsprekend. Onze luchthavens zijn een economische draaischijf die een belangrijke sleutelrol spelen. Daarnaast is het ook een sector apart met enorm veel én uiteenlopende stakeholders: passagiers, werknemers, commerciële partners, luchtvaartmaatschappijen, …

Net daarom heeft Facilicom Group, na jarenlange ervaring op onze luchthavens, Facilicom Airport Services opgericht. Deze tak richt zich specifiek met haar facilitaire diensten naar de luchthavensector.

Persoonlijke assistentie

Voor dat extra steuntje in de rug.

Wist je dat jij vliegen mogelijk maakt voor passagiers met een verminderde mobiliteit (PRM)? Door jouw bijdrage aan de luchthaventaks kunnen wij o.a. mensen met een beperking vlot begeleiden naar en op de vlucht.

Assistentie aanvragen

Niet iedereen is even goed te been of kan zelfstandig z’n tocht doorheen de luchthaven afleggen. Net om het die personen met een verminderde mobiliteit wat makkelijker te maken,  staan de medewerkers van Facilicom Airport Services paraat om u van zodra u arriveert op de luchthaven te assisteren tot aan het vliegtuig.

Let op: uw assistentie dient u tot minimum 48u voor vertrek bij uw luchtvaartmaatschappij of reisbureau aan te vragen.

Info aanvragen voor uw PRM assistentie

Facilicom Airport Services, luchthavensector, economie, passagiers, werknemers, luchtvaartmaatschappij, facilitaire diensten, beperkte mobiliteit, beperking, alleenreizende minderjarigen, vlucht, PRM-assistentie, assistentie, reisbureau, Movi+, ESF, Facilicom Airport Academy, PRM, safety awareness

Begeleiding van minderjarigen

Moet u noodgedwongen uw kind alleen laten reizen? Wij begrijpen dat dit natuurlijk geen evidentie is. Net daarom heeft Facilicom Airport Services een speciaal team klaarstaan om minderjarige reizigers op te vangen en te begeleiden. Zo kunt u gerust zijn: uw kinderen zijn in goede handen bij onze collega’s.

VIP begeleiding Facilicom Airport Services

VIP-begeleiding

Als bekend figuur of persoon met een belangrijke, maatschappelijke functie wil u natuurlijk zo snel mogelijk door alle heisa van de luchthaven geraken. Ons team staat klaar om u hierin zo efficiënt en discreet mogelijk te begeleiden. Bovendien kunt u in alle rust in de VIP-lounge wachten op uw vlucht.

Trolley services

Facilicom Airport Services, luchthavensector, economie, passagiers, werknemers, luchtvaartmaatschappij, facilitaire diensten, beperkte mobiliteit, beperking, alleenreizende minderjarigen, vlucht, PRM-assistentie, assistentie, reisbureau, Movi+, ESF, Facilicom Airport Academy, PRM, safety awareness

Als je op reis gaat, zit de kans erin dat je gepakt en gezakt aankomt op de luchthaven. Liefst wil je ontspannen aan je reis te beginnen en geen 50kg bagage meezeulen. Facilicom Airport Services zorgt ervoor dat er steeds een bagagetrolley voor je klaarstaat. Wij handelen de volledige trolleyflow af en zorgen dat elk station voorzien is van voldoende karretjes. Zo kan jij vlot naar de check-in.

Facilicom Blog

Food & Industrie Havens & luchthavens Overheid Security

Wat bij terreurdreiging?

Uit een recent rapport over de werking van de federale politie is gebleken dat er onvoldoende personeelsreserve is om een verhoogd dreigingsniveau op te vangen. De bijdrage van de privé-bewakingssector wordt hierin dan ook steeds belangrijker. 

Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Zorg KMO's Facility & Reception

Virtuele receptie, da's live en persoonlijk

Ben je nu een KMO in een bedrijvenpark of een grote speler in de haven, onze virtuele receptioniste is inzetbaar op elke site. En laat die veelzijdigheid nu net het grootste voordeel zijn. Ontdek ons Virtuele receptie concept in deze blogpost.