Digital Marketeer

Antwerpen
Administratie

Functieomschrijving

Het marketing team van Facilicom Group is op zoek naar talent dat de digitale strategie van onze organisatie mee naar een hoger niveau tilt. Als digitale marketeer ben jij de expert en verantwoordelijk voor alles wat met social media, website beheer en marketing automation flows te maken heeft. Jij werkt digitale campagnes tot in de puntjes uit en weet perfect je budget optimaal in te zetten op Google, Facebook en LinkedIn. Je gaat aan de slag in Hubspot, kan zelf de nodige landingspagina’s opzetten in Drupal en kan bijsturen op de resultaten. Je skillset

 • Eén van je eerste taken is om de digitale prestaties en ons digitaal landschap te onderzoeken en in kaart te brengen. Jij kan hierop voortbouwen en aanbevelingen doen. Zo zet je samen met het marketing team mee een (digitaal) marketing en content plan op. 
 • Tijd om het plan in acties om te zetten. Je behaalt je de doelstellingen door online campagnes op te zetten die de juiste doelgroepen bereiken via de juiste kanalen. 
 • Je maakt gebruik van Google Ads campagnes om leads en conversies te genereren. Denk hierbij aan remarketing, display, search,…
 • Jij weet als geen ander hoe je een hoge positie in de zoekresultaten bereikt: keyword research. SEO en SEA keywords zijn jouw vrienden.
 • LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok,… Je weet hoe deze kanalen werken en kan voor de nodige conversie zorgen.
 • Met je kritische oog analyseer je de campagnes en stuur je bij waar nodig. Constante optimalisatie om nadien een mooi rapport af te leveren. 

Je houdt onze website en blog up-to-date door content, zoals landingspagina’s, in CMS op te

Functie-eisen

Wie ben jij?

 • Je hebt een Bachelor denkvermogen of een van de volgende diploma’s op zak: communicatie, marketing, TEW,… 
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in (digitale) marketing, social media, Google Ads, automation flows.
 • Je kan blind navigeren in zoekmachines en hebt aantoonbare ervaring met SEO en SEA.
 • Data is king. Je kan data uit CRM, Hubspot, Google Analytics,… analyseren en hierop verder bouwen.
 • Heb je ervaring met Wordpress, Drupal of andere CMS, HTML en heb je Google Certificaten? Dan scoor je alleen maar extra punten. 
 • Je kan out of the box meedenken en samen met het team de nodige input leveren voor creatieve marketingcampagnes. Hiermee verlies je echter niet de deadline uit het oog en blijf je kritisch. 
 • Je bent proactief en assertief ingesteld. Je bent een echte teamplayer. 
 • Je hebt een directe, no nonsens communicatiestijl en past binnen een informeel team.
 • Je spreekt perfect Nederlands en een aardig mondje Frans en Engels. Ben je perfect tweetalig (NL/FR) dan is dit een groot pluspunt. 
 • Heb je affiniteit met één van volgende zaken: chatbots, grafisch design, creatie podcasts en webinars, foto en video, drones,…? Dan is dat alleen maar een pluspunt en kan je deze skills bij ons verder ontwikkelen. 

Wat we je aanbieden

Wat hebben wij te bieden?Je komt terecht in één van de hipste buurten van Antwerpen: het Eilandje. In één van de hipste teams van Facilicom Group: het marketing team. Ons team is mean en lean, en weet wat werken is. (Al merken we dat soms niet omdat de sfeer er altijd goed inzit.) Je krijgt de kans om te groeien in een snel veranderende B2B-omgeving en om jezelf steeds bij te scholen. Door het volgen van opleidingen en seminars, of gewoon door kennisdeling binnen het team. Bovendien werk je zowel voor België als Nederland. We bieden een competitief loonpakket en extra’s op basis van je competenties. Je werkt in een 40-uren week, waardoor je kan rekenen op 12 extra verlofdagen. Deze 40 uren kan je zelf, in samenspraak met het team, flexibel indelen en deels van thuis presteren. 

Bedrijfsinformatie

Facilicom Group BelgiumWie facilities zegt, denkt aan Facilicom Group. Wij zijn de grootste facilitaire speler op de Belgische markt en bieden met onze divisies o.a. schoonmaak, catering (F&B), bewaking, hard services, receptiediensten en facility management aan. Dit zorgt ervoor dat we een hele boterham aan diensten en oplossingen hebben voor bedrijven, waar jij als marketeer mee aan de slag kan. Van afwisseling en flexibiliteit gesproken. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website of onze sociale media kanalen.

Contactinformatie

Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan meteen via het formulier hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sean Peeters via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.