
Werken als medewerker bij Food&i? Dat is volop groeien én impact creëren.
Werken bij Food&i
Zet onze foodrevolutie mee in gang
Als foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i. Wij gaan voluit voor een foodrevolutie in de bedrijfscatering. En we zijn op zoek naar gepassioneerde foodies zoals jij. Ontdek hier alvast wat het betekent om te werken bij Food&i. Er is vast een match in de maak.

Deel je liefde voor lekker, gezond en duurzaam eten
Bij Food&i werk je mee aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. Als ambitieus en jong onderdeel van Facilicom Group werken we dan ook voor bedrijven die openstaan voor een slim, gevarieerd, gezond en plant-based aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en zo onze gezamenlijke footprint zo laag mogelijk te maken.
Samen krijgen we het voor elkaar
Als Food&i-collega maak je deel uit van een cultuur waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen en er helemaal bij hoort. Iedereen is even belangrijk en we stimuleren elkaar om kansen te zien én te grijpen. Bovendien gaan we samen bewust om met onze impact op de omgeving en staan we volop achter onze producten en slimme tech-oplossingen. We houden van teamwork, van lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat we ook fouten mogen maken, want zo worden we telkens weer een beetje slimmer.
Maak onze waarden elke dag waar
Onze waarden staan aan de basis van talloze beslissingen. Ze bepalen bijvoorbeeld wie in ons team past en hoe we samen zaken voor elkaar krijgen. Deel jij onze Food&i drive? Dan breng je onze waarden elke dag in de praktijk!
- Ondernemend
Als Food&i-collega neem je je verantwoordelijkheden en je eigen groei in handen. Je probeert continu nieuwe kansen te zien en als ze zich voordoen, durf je ze ook te grijpen. - Lef
Je durft normen en gewoontes in vraag te stellen, wanneer dat wil zeggen dat zoiets tot betere en meer duurzame oplossingen leidt. - Aandacht
Je schenkt gepaste aandacht aan je klanten, collega’s en de wereld om je heen. Tegelijkertijd verlies je ook je eigen noden nooit uit het oog. - Passie
Je koestert oprechte liefde voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Je wordt gedreven door pure passie voor lekkere, duurzame en gezonde bedrijfscatering.
Vanaf dag één werd ik aangemoedigd om mee te denken met de klant. Het is heel motiverend om meer gezonde en duurzame bedrijfscatering mogelijk te maken.
Mariska, medewerker Food&i
Ben je klaar om mee de foodrevolutie in gang te zetten?
Heb jij onze Food&i drive?
Solliciteer dan meteen.
