Werken bij Food&i

Over Food&i 

Food&i is het nieuwe hippe Benelux Food & Beverage bedrijf van Facilicom. Een scale up met de vrijheid om te ondernemen en een stabiel familiebedrijf als basis. Wij gaan voor food met impact: impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. 

Als rasechte foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i.

Wij gaan voluit voor een foodrevolutie in de bedrijfscatering. En we zijn op zoek naar gepassioneerde foodies zoals jij. Zet onze foodrevolutie mee in gang en ontdek wat het betekent om te werken bij Food&i.

Ben je klaar om mee de foodrevolutie in gang te zetten? 

Heb jij onze Food&i drive?

Bekijk onze vacatures

Vrouw geniet van gezonde lunch van Food&i

Wat maakt Food&i uniek?

Bij Food&i staat de ‘i’ centraal. De ‘i’ staat voor ik, voor ons gepersonaliseerd aanbod én voor jouw persoonlijke relatie met food, als foodie maar ook als medewerker. Bovendien werken we samen aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. Als ambitieus en jong onderdeel van Facilicom werken we dan ook voor klanten die openstaan voor een slim, gevarieerd, gezond en plant-based aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en zo onze gezamenlijke footprint zo laag mogelijk te maken. 

Samen krijgen we het voor elkaar 

We zijn foodies die samenwerken om impact te maken op een nieuwe manier van ontmoeten, eten en drinken. Maar naast onze passie voor eten, willen we ook impact maken op elkaar. Iedereen is even belangrijk: daarom stimuleren we elkaar om kansen te zien én te grijpen. We houden van teamwork, lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat we ook fouten mogen maken, want zo worden we telkens weer een beetje slimmer.

Vanaf dag één werd ik aangemoedigd om mee te denken met de klant. Het is heel motiverend om meer gezonde en duurzame bedrijfscatering mogelijk te maken.

Mariska, medewerker Food&i

Een job in de horeca zonder lange en onregelmatige uren? Welkom bij Food&i!

Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding te maken heeft maar de lastige werkuren maken het niet altijd mogelijk om enthousiast te blijven rond deze passie? Bij Food&i werk je voor een bedrijfsrestaurant waarbij er geen weekendwerk of late uren van toepassing zijn. Zo heb je nog tijd genoeg om naast het werk, ook thuis van je eten te genieten! 

Vrijheid om te ondernemen

Food&i is een nieuwe divisie binnen een gevestigd bedrijf dat zichzelf helemaal aan het heruitvinden is. Ben je creatief, flexibel en een echte problem-solver? Dan kan je bij ons meedenken en meewerken aan de vormgeving van Food&i van de toekomst. Laat je creatieve geest de vrije loop!

collega's lachen samen tijdens lunch

Transparante communicatie

Een goede relatie met zowel je collega’s als met je leidinggevende is een must. Wij streven dan ook naar een transparante en open communicatie. We werken constructief samen over de hiërarchische grenzen heen. Dankzij de vlakke organisatie en korte lijnen is er direct contact met je leidinggevende: zo wordt iedereen gehoord, hoort iedereen erbij en is ieders mening van belang. Op deze manier staan we allemaal een stapje dichter bij elkaar.

Groeimogelijkheid

Lef hebben, durven experimenteren en durven doen: dat is waar het om draait. Elke fout is een les die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. En bij Food&i staat persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop.

Wil je komen werken bij Food&i?

Dan maak je deel uit van een nieuwe speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen en met één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten. 

Onderdeel van Facilicom

Als onderdeel van een groot familiebedrijf, kan je rekenen op een stabiele fundering en oneindige mogelijkheden. Facilicom is een bedrijf van mensen, voor mensen: daarom vindt iedereen hier altijd zijn of haar plek. En die plek beperkt zich niet tot je eigen afdeling of divisie. Heb je als foodie zin om als receptionist(e) of administratief bediende aan de slag te gaan? Go get ’em tiger!

Chef Gérant - Ardooie

Ardooie
Catering Medewerker Deeltijds

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

 • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
 • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
 • Bereiden van de gerechten.
 • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
 • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
 • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
 • Zorgen voor een vlotte service.
 • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
 • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
 • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
 • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Aide-cuisinier - Leuze-en-Hainaut

Leuze-en-Hainaut
Catering Medewerker 3204

En tant que commis de cuisine, vous serez la personne qui veille à ce que des repas frais et délicieux soient prêts pour les clients chaque jour. En collaboration avec vos collègues, vous êtes responsable des préparations froides et chaudes.Vos tâches sont :

 • Préparer des plats froids, des salades et des sandwichs
 • Expédier les repas et servir les clients avec le sourire.
 • Réapprovisionner les desserts.
 • Assurer un service fluide.
 • Veiller à la qualité de tous les plats.
 • Pendant votre service, vous assurez l'ordre dans la cuisine.
 • Après midi, vous êtes responsable du nettoyage, de la vaisselle et du maintien d'un lieu de travail en ordre.
Lees meer Solliciteer

Afwasser PT - Sint-Lambrechts-Woluwe

Sint-Lambrechts-Woluwe
Catering Medewerker 3203

Je zal ingezet worden voor de afwas en het op orde houden van de keuken.Tijdens de dienst zorg je ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… ophaalt aan het verzamelpunt en dat je dit alles proper afwast. Nadien zet je alles op de juiste plek.

Lees meer Solliciteer

Afwasser - Gent

Gent
Catering Medewerker 3184

Je zal ingezet worden voor de afwas en het op orde houden van de keuken.Tijdens de dienst zorg je ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… ophaalt aan het verzamelpunt en dat je dit alles proper afwast. Nadien zet je alles op de juiste plek.Ook zal je ingezet worden tijdens de rondes om broodjes te verdelen in het bedrijf. Hiervoor is het belangrijk dat je een rijbewijs B bezit.

Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker - Ardooie

Ardooie
Catering Medewerker 3180

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Jouw dagen zijn goed gevuld door onderstaand takenpakket:

 • Je staat in voor de bereiding van salades, yoghurts en belegde broodjes.
 • Je staat aan de scheptoog, om de klanten te bedienen met warme en koude gerechten.
 • De keuken op orde houden is ook één van jullie taken.
 • Tijdens en na de shift sta je in voor de opruim en/of afwas en zet je alles netjes op z’n plaats.
 • Ook spring je soms in aan de kassa en zorg je in het algemeen voor een goede service. 
Lees meer Solliciteer

Sous-chef - Linkebeek

Linkebeek
Catering Medewerker 3138

Als sous-chef ben jij mede-verantwoordelijk voor het aansturen van het keukenteam. Bij afwezigheid van de chef gérant draag je de volledige verantwoordelijkheid van je collega’s. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.

Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker - Gent

Gent
Catering Medewerker Deeltijds 3133

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Je taken zijn:

 • Bereiden van de koude gerechten, salades en broodjes
 • Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
 • Desserten aanvullen.
 • Zorgen voor een vlotte service.
 • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
 •  Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
 • Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Lees meer Solliciteer

Chef - Food&i (Spontaan)

België
Catering Medewerker Voltijds S400

Als Chef ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Ben jij een geboren chef en kan je een team leiden? Ben jij een krak in organisatie en budgetgericht werken? Woon jij in de regio Gent, Kortrijk, Leuven, Diegem, Brussel of elders in Vlaanderen?

Dan ben jij de chef die we zoeken!

Je taken zijn:

Lees meer Solliciteer

Catering Medewerker - Food&i (Spontaan)

België
Spontaan - Catering Medewerker Voltijds & Deeltijds S400

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?

Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! 

Enkele voordelen op een rijtje:

 • Flexibele uren
 • Werken in eigen regio
 • Zelfstandig werken
 • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer
Wij zijn food&i