Werken bij Food&i

Zet onze foodrevolutie mee in gang 

Als foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i. Wij gaan voluit voor een foodrevolutie in de bedrijfscatering. En we zijn op zoek naar gepassioneerde foodies zoals jij. Ontdek hier alvast wat het betekent om te werken bij Food&i. Er is vast een match in de maak. 

Vrouw geniet van gezonde lunch van Food&i

Deel je liefde voor lekker, gezond en duurzaam eten

Bij Food&i werk je mee aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. Als ambitieus en jong onderdeel van Facilicom Group werken we dan ook voor bedrijven die openstaan voor een slim, gevarieerd, gezond en plant-based aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en zo onze gezamenlijke footprint zo laag mogelijk te maken. 

Samen krijgen we het voor elkaar 

Als Food&i-collega maak je deel uit van een ​​cultuur waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen en er helemaal bij hoort. Iedereen is even belangrijk en we stimuleren elkaar om kansen te zien én te grijpen. Bovendien gaan we samen bewust om met onze impact op de omgeving en staan we volop achter onze producten en slimme tech-oplossingen. We houden van teamwork, van lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat we ook fouten mogen maken, want zo worden we telkens weer een beetje slimmer. 

Maak onze waarden elke dag waar 

Onze waarden staan aan de basis van talloze beslissingen. Ze bepalen bijvoorbeeld wie in ons team past en hoe we samen zaken voor elkaar krijgen. Deel jij onze Food&i drive? Dan breng je onze waarden elke dag in de praktijk!

  • Ondernemend
    Als Food&i-collega neem je je verantwoordelijkheden en je eigen groei in handen. Je probeert continu nieuwe kansen te zien en als ze zich voordoen, durf je ze ook te grijpen.
  • Lef
    Je durft normen en gewoontes in vraag te stellen, wanneer dat wil zeggen dat zoiets tot betere en meer duurzame oplossingen leidt. 
  • Aandacht 
    Je schenkt gepaste aandacht aan je klanten, collega’s en de wereld om je heen. Tegelijkertijd verlies je ook je eigen noden nooit uit het oog. 
  • Passie
    Je koestert oprechte liefde voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Je wordt gedreven door pure passie voor lekkere, duurzame en gezonde bedrijfscatering.

Vanaf dag één werd ik aangemoedigd om mee te denken met de klant. Het is heel motiverend om meer gezonde en duurzame bedrijfscatering mogelijk te maken.

Mariska, medewerker Food&i

 

Ben je klaar om mee de foodrevolutie in gang te zetten? 

Heb jij onze Food&i drive?

Solliciteer dan meteen.

Chef - bedrijfskeuken bij Food&i

België
Catering Medewerker Voltijds 2013 2118 2186 2230 2259

Als Chef ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Ben jij een geboren chef en kan je een team leiden? Ben jij een krak in organisatie en budgetgericht werken? Woon jij in de regio Gent, Kortrijk, Leuven, Diegem, Brussel of elders in Vlaanderen?

Dan ben jij de chef die we zoeken!

Je taken zijn:

Lees meer Solliciteer

Chef regio Kortrijk

Kortrijk
Catering Medewerker Voltijds 2259

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Chef regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 2118

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Vliegende Chef Gérant

België
Catering Medewerker Voltijds 2175

Als vliegende Chef Gérant ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs. Dit doe je in opdracht van onze klanten, gesitueerd over heel België.

  • Je hebt leiding over je team waarbij je de activiteiten in de keuken organiseert en coördineert.
  • Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Door je commerciële en professionele aanpak herken je steeds de behoefte van de klant.
  • Je volgt de administratie en afwezigheden op.
Lees meer Solliciteer

Chef regio Haasrode

Haasrode
Catering Medewerker Voltijds 2230

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Chef regio Diegem

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 2186

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker regio Oostkamp

Oostkamp
Catering Medewerker Voltijds 2174

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. Je zal ook ingezet worden voor de afwas en het op orde houden van de keuken. Je zorgt ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… ophaalt aan het verzamelpunt en dat je dit alles proper afwast. Nadien zet je alles op de juiste plek. 

Je taken zijn:

  • Bereiden van de koude gerechten.
  • Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
  • Desserten aanvullen.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
  • Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Lees meer Solliciteer

Chef regio Gent

Gent
Catering Medewerker Voltijds 2013

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Catering Medewerker

België
Spontaan - Catering Medewerker Voltijds & Deeltijds S400

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?

Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! 

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Flexibele uren
  • Werken in eigen regio
  • Zelfstandig werken
  • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer
Wij zijn food&i