Werken bij Food&i

Zet onze foodrevolutie mee in gang 

Als foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i. Wij gaan voluit voor een foodrevolutie in de bedrijfscatering. En we zijn op zoek naar gepassioneerde foodies zoals jij. Ontdek hier alvast wat het betekent om te werken bij Food&i. Er is vast een match in de maak. 

Vrouw geniet van gezonde lunch van Food&i

Deel je liefde voor lekker, gezond en duurzaam eten

Bij Food&i werk je mee aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. Als ambitieus en jong onderdeel van Facilicom Group werken we dan ook voor bedrijven die openstaan voor een slim, gevarieerd, gezond en plant-based aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en zo onze gezamenlijke footprint zo laag mogelijk te maken. 

Samen krijgen we het voor elkaar 

Als Food&i-collega maak je deel uit van een ​​cultuur waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen en er helemaal bij hoort. Iedereen is even belangrijk en we stimuleren elkaar om kansen te zien én te grijpen. Bovendien gaan we samen bewust om met onze impact op de omgeving en staan we volop achter onze producten en slimme tech-oplossingen. We houden van teamwork, van lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat we ook fouten mogen maken, want zo worden we telkens weer een beetje slimmer. 

Maak onze waarden elke dag waar 

Onze waarden staan aan de basis van talloze beslissingen. Ze bepalen bijvoorbeeld wie in ons team past en hoe we samen zaken voor elkaar krijgen. Deel jij onze Food&i drive? Dan breng je onze waarden elke dag in de praktijk!

  • Ondernemend
    Als Food&i-collega neem je je verantwoordelijkheden en je eigen groei in handen. Je probeert continu nieuwe kansen te zien en als ze zich voordoen, durf je ze ook te grijpen.
  • Lef
    Je durft normen en gewoontes in vraag te stellen, wanneer dat wil zeggen dat zoiets tot betere en meer duurzame oplossingen leidt. 
  • Aandacht 
    Je schenkt gepaste aandacht aan je klanten, collega’s en de wereld om je heen. Tegelijkertijd verlies je ook je eigen noden nooit uit het oog. 
  • Passie
    Je koestert oprechte liefde voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Je wordt gedreven door pure passie voor lekkere, duurzame en gezonde bedrijfscatering.

Vanaf dag één werd ik aangemoedigd om mee te denken met de klant. Het is heel motiverend om meer gezonde en duurzame bedrijfscatering mogelijk te maken.

Mariska, medewerker Food&i

 

Ben je klaar om mee de foodrevolutie in gang te zetten? 

Heb jij onze Food&i drive?

Solliciteer dan meteen.

Keukenmedewerker bedrijfsrestaurant

Antwerpen Haven
Catering Medewerker Voltijds 3043

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Jouw dagen zijn goed gevuld door onderstaand takenpakket:

  • Je staat in voor de bereiding van salades, yoghurts en belegde broodjes.
  • Je staat aan de scheptoog, om de klanten te bedienen met warme en koude gerechten.
  • De keuken op orde houden is ook één van jullie taken.
  • Tijdens en na de shift sta je in voor de opruim en/of afwas en zet je alles netjes op z’n plaats.
  • Ook spring je soms in aan de kassa en zorg je in het algemeen voor een goede service. 
Lees meer Solliciteer

Chef regio - regio Ardooie

Ardooie
Catering Medewerker Voltijds 3038

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Chef gerant bedrijfsrestaurant (regio Gent)

Gent
Catering Medewerker Voltijds 3037

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker bedrijfsrestaurant (regio Ardooie)

Ardooie
Catering Medewerker Deeltijds 3039

Voor food&i zijn wij op zoek naar een vaste keukenmedewerker in de bedrijfskeuken van onze klant te Ardooie. Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Je taken zijn:

  • Bereiden van de koude gerechten.
  • Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
  • Desserten en dranken aanvullen.
  • Onderhoud en aanvullen van koffieautomaten.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
  • Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Lees meer Solliciteer

Chef gerant regio Kortrijk

Kortrijk
Catering Medewerker Voltijds 3018

Voor food&i zijn wij op zoek naar een vaste chef in de bedrijfskeuken van onze klant te Kortrijk. Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers. Je straalt het DNA uit van food&i en probeert je team hierin ook mee te nemen.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Enorm veel goesting hebben om te koken en dit in combinatie met een stukje administratie (bestellingen, menu’s opmaken, aanwezigheden team…).
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties/trends. Denk hierbij aan vers en gezond, seizoensgebonden, lokale producten, bio, vegan,…
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten en een vlotte service.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
Lees meer Solliciteer

Regiomanager catering

België
Catering Medewerker - Management of Stafmedewerker Voltijds 3006

In je rol van regiomanager catering bij Food&i kan je echt impact maken op je klanten en je teams. Je bent verantwoordelijk voor verschillende locaties in regio Brussel, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Wallonië waarvoor je de organisatorische, financiële en administratieve zaken regelt. Je houdt je mensen en je klanten tevreden om jouw resultaten te behalen.

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor je klant en je mensen.
  • Je anticipeert op de behoeften van je klant en je zet jouw teams daar optimaal voor in.
  • Je beheert de budgetten en houdt de omzetten en het rendement in de gaten.
  • Je streeft naar een optimale werkorganisatie en stuurt waar nodig bij.
  • Je zorgt voor de naleving van de gestelde kwaliteitsnormen omtrent hygiëne, HACCP, veiligheid en ISO.
  • Je bent een Food&i ambassadeur die de cultuur en kernwaarden uitdraagt.
Lees meer Solliciteer

Chef - bedrijfskeuken bij Food&i

België
Catering Medewerker Voltijds 2013 2118 2186 2230 2259

Als Chef ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Ben jij een geboren chef en kan je een team leiden? Ben jij een krak in organisatie en budgetgericht werken? Woon jij in de regio Gent, Kortrijk, Leuven, Diegem, Brussel of elders in Vlaanderen?

Dan ben jij de chef die we zoeken!

Je taken zijn:

Lees meer Solliciteer

Chef regio Haasrode

Haasrode
Catering Medewerker Voltijds 2230

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Chef regio Diegem

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 2186

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Catering Medewerker

België
Spontaan - Catering Medewerker Voltijds & Deeltijds S400

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?

Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! 

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Flexibele uren
  • Werken in eigen regio
  • Zelfstandig werken
  • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer
Wij zijn food&i