Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Ben jij een ervaren chef en kan je een groot team leiden? Ben jij een krak in organisatie en budgetgericht werken? Dan ben jij de chef die we zoeken!Je taken zijn:
Het aansturen en begeleiden van een team van 10 keukenmedewerkers.
Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
Bereiden van de gerechten.
Organiseren van de mis en place en keukenservice.
De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
Er staan tijdens drukke piekmomenten en samen met je collega’s de service zo goed mogelijk laten doorgaan.
Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
Zorgen voor een vlotte service.
Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
Daarnaast ook bezig zijn met offertes, inventaris, bestellingen en kassa.
Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.
Je taken zijn:
Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
Bereiden van de gerechten.
Organiseren van de mis en place en keukenservice.
De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
Zorgen voor een vlotte service.
Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. Je zal ook ingezet worden voor de afwas en het op orde houden van de keuken. Je zorgt ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… ophaalt aan het verzamelpunt en dat je dit alles proper afwast. Nadien zet je alles op de juiste plek.
Je taken zijn:
Bereiden van de koude gerechten.
Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
Desserten aanvullen.
Zorgen voor een vlotte service.
Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. Je zal ook ingezet worden voor de afwas en het op orde houden van de keuken. Je zorgt ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… ophaalt aan het verzamelpunt en dat je dit alles proper afwast. Nadien zet je alles op de juiste plek.
Je taken zijn:
Bereiden van de koude gerechten.
Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
Desserten aanvullen.
Zorgen voor een vlotte service.
Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.
Je taken zijn:
Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
Bereiden van de gerechten.
Organiseren van de mis en place en keukenservice.
De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
Zorgen voor een vlotte service.
Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.
Jouw dagen zijn goed gevuld door onderstaand takenpakket:
Je staat in voor de bereiding van salades en belegde broodjes.
De keuken op orde houden is ook één van jouw taken.
Tijdens en na de shift sta je in voor de opruim en/of afwas en zet je alles netjes op z’n plaats.
Ook spring je soms in aan de kassa en zorg je in het algemeen voor een goede service.
Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?
Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken!