De foodies van Food&i

Wij zijn hospitality tijgers in hart en nieren. Bij Food&i maken we food with impact, 24 op 7. Impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. Hoe we dit doen? Daar komen onze hospitality tijgers in the picture. Want impact maken we mét elkaar.

En laat dat nu net onze kracht zijn. Een team aan tijgers met elk hun unieke strepen maar één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food chain

Van bewuste en transparante keuzes maken tot gastvrij en bevlogen onze gasten bedienen. Ons team is betrokken bij elke stap en daagt elkaar uit om net dat tikkeltje meer te doen. Nog meer impact.

Heb jij ook zin om je eigen twist te geven aan je avontuur bij Food&i? Laat dan van je horen. 

Werken bij Facilicom

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Food&i?

Werken bij Food&i betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter