Catering Manager

België
Facility Management / Medewerker 1936

Functieomschrijving

Hoe jouw dag er uit ziet? Dat kunnen we niet precies zeggen omdat deze zo ontzettend gevarieerd kan zijn. Wel kunnen we een tipje van de sluier oplichten:

  • Je bent verantwoordelijk voor een bepaalde klantenportefeuille. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant én je personeel.
  • Je hebt een voorbeeldfunctie en speelt een belangrijke rol in het uitdragen van de kernwaarden: ondernemend, lef, aandacht en energie
  • Je realiseert doelstellingen door het effectief inzetten van mensen en middelen.
  • Je houdt toezicht op de budgetten, het rendement en de omzet van de cateringactiviteiten van de locatie en neemt gevraagd/ongevraagd maatregelen als het afwijkt van de norm.
  • Je geeft direct leiding aan de medewerkers. Geeft aanwijzingen en instructies, motiveert en begeleidt zijn/haar medewerkers, voert evaluatiegesprekken en zorgt voor ziekteverzuimbeheersing.
  • Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de dagdagelijkse werkzaamheden van de toegewezen vestiging(en) of filia(a)l(en).
  • Je vertaalt en implementeert het organisatiebeleid naar locatiebeleid en maakt hiervoor een jaarplan op.
  • Je staat in voor de efficiënte werkplanning, de taakverdeling , en de administratie van zijn/haar personeel.
  • Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en houdt op regelmatige tijdstippen vinger aan de pols.

Functie-eisen

Wat heeft de Catering Manager die wij willen vinden?

  • Een bachelor werk-en denkniveau.
  • Een  werkervaring in een soortgelijke, sturende functie waarbij je verschillende filialen of vestigingen onder jouw vleugels had.
  • Een enthousiaste, klantgerichte en probleemoplossende ingesteldheid en een organisatorische aanpak.
  • Geen moeite met ad hoc acties en taken.
  • Een sterke affiniteit met food & beverage.
  • Ervaring met het aansturen van mensen en budgetbeheer.
  • Een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Frans.

Wat we je aanbieden

Wat kan jij van ons verwachten?Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, een van de grotere facilitaire dienstverleners binnen de Benelux. Je komt terecht in een opstartende omgeving, met veel ruimte voor jouw inbreng en veel kansen om diverse rollen op te nemen. Maar er is meer: 

  • Een vast contract onbepaalde duur;
  • Een mooi salaris, passend bij je kennis en ervaringen;
  • 20 dagen verlof, aangevuld met feestdagen (ook 11 juli) en 12 ADV-dagen in een fulltime regime;
  • Een firmawagen met tankkaart
  • Een mobiele telefoon met abonnement;
  • Een hospitalisatieverzekering;
  • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsinformatie

Facilicom heeft in de Benelux een nieuwe Food & Beverage organisatie opgericht: Food&i. Bij Food&i maken we food ‘with impact’. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar ook op elkaar; van bewuste en transparante keuzes maken tot het gastvrij en enthousiast bedienen van onze gasten. Hoe we dit doen? Samen met jou, onze Catering Manager, want impact maken we mét elkaar.​ Je bent betrokken bij elke stap en daagt jouw team van 'Foodies' uit om net dat tikkeltje meer te doen. Nog meer impact maken! 

Contactinformatie

Smaakt deze vacature naar meer?Reageer dan direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Indien je  meer informatie wenst rond deze vacature, kan je contact opnemen met recruitment  via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.