Access technieker

Gent
Techniek Voltijds 1615

Functieomschrijving

Als Access technieker werk je aan allerhande automatische poort- en deursystemen. Je zorgt voornamelijk voor het onderhoud en de herstellingen of depannages van de installatie bij de klant: automatische poorten en deuren/brandwerende poorten/sectionaal poorten en deuren, rolluiken, slagbomen, elektrische sloten, ...  Het technische werk heeft betrekking op elektriciteit, maar ook mechanica komt aan bod. Je bent flexibel ingesteld, aangezien je zowel regio Oost- als West-Vlaanderen zult bedienen en een aantal keer per jaar mee zult draaien in het wachtsysteem waarbij je bereikbaar bent in het weekend. 

Functie-eisen

 • Je bent woonachtig in regio Oost/West-Vlaanderen aangezien de opdrachten zich in deze regio’s situeren.
 • Je bezit een opleiding A2 of B2 elektromechanica, elektriciteit, elektronica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt ervaring binnen Access.
 • Je spreekt goed Nederlands en hebt een goede basiskennis Frans.
 • Je werkt graag zelfstandige en neemt graag verantwoordelijkheid.
 • Je bent plichtsbewust en klantgericht. Je beseft dat niet alle klussen op voorhand kunnen worden ingepland maar toont net op die momenten je gedrevenheid.
 • Je bezit een analytisch denkvermogen en hebt verantwoordelijkheidszin.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat we je aanbieden

Als Acces technieker bieden wij jou:

 • Werk bij een bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur, waar met gerichte opleidingen het beste uit de medewerkers gehaald wordt en waar de individuele prestatie op waarde wordt geschat.
 • Werk in een dynamische werkomgeving in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je competenties en je ervaring, inclusief extralegale voordelen.

Bedrijfsinformatie

Facilicom is één van de bekendste spelers in Europa van de facilitaire dienstverlening. Wij onderscheiden ons met onze gespecialiseerde bedrijven: Gom, Facilicom Solutions, Prorest, Trigion Security en Axxicom.  Als bedrijf in volle expansie telt  Facilicom ruim 30 000 medewerkers in België, Nederland, Engeland en Ierland.  Facilicom Hard Services maakt deel uit van Facilicom Facility Solutions (FS). Facilicom Solutions (FFS) is gespecialiseerd in het beheer van facilitaire diensten en kan een bedrijf bijstaan zowel in projectfase (o.a. consultancy, audit, assessment) als in contractfase (o.a. office management, technisch beheer, Estate Management). Facilicom Hard Services is met zijn 12-tal werknemers actief binnen access, waar ze vooral klanten uit de retailsector bijstaan in het onderhoud en de herstellingen of depannages van automatische poorten en deuren.  

Contactinformatie

Reageer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Magaly De Bruyne via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.