Werken bij Prorest

Kok

Huizingen
Collaborateur de restauration 992

Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag).  

Lisez plus Appliquer

Chef Gérant regio Brussel Sint-Gillis

Brussel - Sint Gillis
Collaborateur de restauration Voltijds 679

Als chef gérant  ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs. Dit doe je in opdracht van onze klant, gesitueerd in Brussel Sint-Gillis. Je hebt leiding over je team van vier medewerkers waarbij je de activiteiten in de keuken organiseert en coördineert. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden (± 100/dag)  te bereiden. Door je commerciële en professionele aanpak herken je steeds de behoefte van de klant. Je volgt de administratie en afwezigheden op. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.

Lisez plus Appliquer

Keukenmedewerker regio Roeselare

Roeselare
Collaborateur de restauration Deeltijds 922

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Dit doe je in opdracht van onze klant die gelegen is regio Roeselare/Rumbeke. Je biedt ondersteuning voor de bereidingen van koude en de warme maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag. 

Lisez plus Appliquer

Keukenmedewerker

Leuven
Collaborateur de restauration Deeltijds 1055

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je biedt ondersteuning voor de bereidingen van koude en de warme maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag. 

Lisez plus Appliquer

Sous-chef regio Brussel

Brussel
Collaborateur de restauration Voltijds 969

Als sous-chef ben jij mede-verantwoordelijk voor het aansturen van het keukenteam. Bij afwezigheid van de chef gérant draag je de volledige verantwoordelijkheid van je vier collega’s. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden (± 100/dag) te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. 

Lisez plus Appliquer

Kok regio Brussel

Brussel
Collaborateur de restauration Voltijds 910

Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn:

 • Assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten.
 • (mee) organiseren van mis en place en keukenservice.
 • Samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
 • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
 • Zorgen voor vlotte service.
 • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Lisez plus Appliquer

Chef Gerant Healthcare - Vlaanderen

Vlaanderen
Collaborateur de restauration Voltijds 320

Idealiter heb je al enige ervaring binnen het Healthcare segment (woonzorgcentra, klinieken, psychiatrische centra,…enz). Als Chef Gerant ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers die in het grootste deel van de gevallen op payroll van de klant staan.. Tevens zorg je voor de opvolging van de taken. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden voor te stellen. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. 

Lisez plus Appliquer

Spontane sollicitatie Catering medewerker

België
Candidature spontanée - Collaborateur de restauration Voltijds 210

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive?Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! Enkele voordelen op een rijtje:

 • Flexibele uren
 • Werken in eigen regio
 • Zelfstandig werken
 • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lisez plus Appliquer

Polyvalent Medewerker Vergaderservice regio Huizingen

Huizingen
Collaborateur de restauration Voltijds 998

Als Medewerker Vergaderservice ben jij dé man of vrouw die instaat voor

 • Het opruimen en klaarzetten van vergaderzalen.
 • Afwas vankoffietassen, glazen, bordjes, etc.
 • Meehelpen met het klaarzetten van de catering.
 • Klanten bedienen (koffie en frisdranken)
 • Fruitmanden leveren
 • Kleine technische interventies gelinkt aan de vergaderzalen (batterijen micro vervangen/kabels)
Lisez plus Appliquer

Zaalmedewerkers regio Roeselare (m/v)

Roeselare
Collaborateur de restauration Voltijds & Deeltijds 922 en 923

Voor onze opdrachtgever in Roeselare/Rumbeke zijn we op zoek naar twee zaalmedewerkers.Als zaalmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat dagelijks alle klanten worden bediend met een glimlach. Je ben verantwoordelijk  voor het rondbrengen van de drank en de gerechten, alsmede het ophalen van lege borden en glazen. 

Lisez plus Appliquer